Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr neide baš
replcnt:
Dizna 64 17,5 carb, ja mislim da je do variomata da ovaj bas i nije najbolji i da je do auspuha jer je preotvoren za ovaj kit
funkyzg26:
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 16:49:14 ---3,5gr su rolice, 9 ih ima, ne prevrtava se motor, sr nema obrtomjer pa neznam, prijatelj mehanicar mi je stavio bijeli centralni i bijele na kvacilo kao da ce najbolje bit za ovaj kit, staviti cu zute na kvacilo i taj ljubicasti centralni, motor je jako trom, evo prijatelj ima samo gianelli reverse bez kita serijski sve, i drzi me od starta do kraja, a mislio sam da je ovaj variomat bolji od multivara, tako se pricalo, i kao jos govori prijatelj da je oaj auspuh malo previse otvoren je debela mu je grana u picku materinu, moze li biti do toga isto, preporucite mi nesto jer pizdim vise
--- Kraj citata ---
e i jel ti skinuta blokada na početku grane od auspuha neznam jel ti stage 6 spulje dolaze s tim suženjem
funkyzg26:
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 17:11:15 ---Dizna 64 17,5 carb, ja mislim da je do variomata da ovaj bas i nije najbolji i da je do auspuha jer je preotvoren za ovaj kit
--- Kraj citata ---
u jbt pa 64 dizna ti je samo za serijalu sa skinutim blokadama ja neznam kak se ti opče voziš na tom s tim kitom i s tim auspuhom taj karb je smeče kak tu ekipa kaže na forumu ,ja sam naručio brdo stvari da ga bar malo poboljšam ,a20 iglu,klipić 40,i 75-92 dizne pa štelat i to na serijali tebi treba tu pun k veča dizna,ja sam se naj#bo ko mladi majmun da ga naštelam samo s ovim mojim otvorenim rekordom il je trokiro il se gušio skido sam karb jedno desetak puta dok mi motor nije opče dobro išo
replcnt:
ko je dizna 64, najvise 75 na dellorto 17,5, nezelim potrosnju od 123321 litra na 100km
funkyzg26:
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 19:04:32 ---ko je dizna 64, najvise 75 na dellorto 17,5, nezelim potrosnju od 123321 litra na 100km
--- Kraj citata ---
pa nije ni čudo kaj ti motor neide tu se neki voze na serijali sa samo auspuhom na 75-80 dizni a ti imaš 70cc kit ja sam svog jedva poštelo na 68 dizni da mi radi kak spada sa otvorenim rekordom,uzmi neki 19 carb to ti je minimalna preporuka za skoro sve 70cc kiteve ili mijenjaj setup svog karba drastično ,lunu500rr pitaj on je meni pomogo pun k kak poštelat moj karb i da ne zaboravim igora sb :notworthy: ,i da nisi mi odgovorio jel ti skinuto suženje (blokada)na početku grane od auspuha i neče ti trošit 12 litara kak si ti reko ak ga dobro poštelaš možeš izvuč oko 5 litara na 100km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju