Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr neide baš
replcnt:
Pozdrav, imam apriliu sr 2009g kit top trophy, auspuh stage 6 pro replica, polini variomat 9 rolica, kevlar remen, bijele federe malossi na kvacilu i bijeli centralni, motor ide ok ali nikako nisam zadovoljan performansama, tj imam osjecaj da nije dobro ustelan, ok se ponasa, smjesa je odlicna na svijecici vidim al nikako nije ziv motor, trom dosta, nema rupa u ubrzanju al jednostavno vidim da nije to to, moze neka mala pomoc???
funkyzg26:
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 14:37:33 ---Pozdrav, imam apriliu sr 2009g kit top trophy, auspuh stage 6 pro replica, polini variomat 9 rolica, kevlar remen, bijele federe malossi na kvacilu i bijeli centralni, motor ide ok ali nikako nisam zadovoljan performansama, tj imam osjecaj da nije dobro ustelan, ok se ponasa, smjesa je odlicna na svijecici vidim al nikako nije ziv motor, trom dosta, nema rupa u ubrzanju al jednostavno vidim da nije to to, moze neka mala pomoc???
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti je problem polini variomat sa 9 rolica ,to su po meni variomati za maxi skutere kolke su težine rolice gore, e ida pozdrav :icon_thumright: ja sam ti rodom iz pakoštana idem sad dole kroz tjedan dva
ivanm:
na koliko okretaja se vrti kroz ubrzanje?
igor.sb:
nema obrtaljku sr s karbom
a to da je vario vise za maxi to je glupost, moze bit samo bolji taj s 9 rola neg 6
pro replica je nikakva za ustelat, nema fulanja
bijeli centralni? sta nije malo premekan, probaj sa ser il ljubicastim malossijem i hrpa rolica
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 31 Srpanj, 2010, 15:12:07 ---nema obrtaljku sr s karbom
a to da je vario vise za maxi to je glupost, moze bit samo bolji taj s 9 rola neg 6
pro replica je nikakva za ustelat, nema fulanja
bijeli centralni? sta nije malo premekan, probaj sa ser il ljubicastim malossijem i hrpa rolica
--- Kraj citata ---
pa ak ima 9 teških rolica nije ni čudo kaj je motor trom ,po meni to je za maxije kaj bu 50 kubika motor razvrtio 9 teških rolica to ak ima full laganih 9 komada onda da, makar i onda je pre teško ne dolazi serijski bezveze sa 6 rolica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju