Ti koji se drže da ne vole skuteraše i te spike skuter nije motor to su šonjavci žešći,ja se puno puta pitam što će njemu taj motor i svi ti silni konji kad ja proletim skuterom kraj njega i onda majstor gas i prođe kraj mene i odlazi odlazi kad eto ti vraga fak zavoj 4 niže prednja zadnja kočnica ma i nogama koči,a ja se samo izbacim i proletim kraj njega još mu stignem i mahnut,vozim i skuter i motor,a na te debilne moto susrete ne idem jer ja sam kupio motor da se vozim,a ne da budem najveća baja kad dođem pred kafanu i spalim gumu jer drugo ni neznaju šonjavci............
ja nemam tih problema da govore meni kontra skutera jer sam ih par naprao po zavojitim cestama pa nisu od srama mogli reci nista...
najzalosnije mi je bilo vidit lika sa supermotom, dodje krivina ja ga prestignem, na pravcu od 200-250 metara on odere mene koda stojim, i opet krivina stizem ga i tako stalno... e pa radije bi kupio bicikl i vozio se nego tako ko pi*ka...
uglavnom, u zadnje vrijeme sve manje na motorijadama ima paljenja guma i preseravanja.. vecinom samo locemo pivu u potocima