ja mislim da to nema veze sa smetanjem ili ne smetanjem jer realno cesta nije trkaca staza i skuter bez blokade cak i serijala ide po ogranicenjima i nikome ne smeta ako postujes prometne propise.
evo za primjer mene jucer pretjece auto (vozio sam po ravnom 90 km/h) i to na tijesno i zaleti se ko mutav i ja pocnem kocit jer ima dosta skretanja iz kojih ljudi izlaze pa da ne naletim na nekoga i majstoru izleti auto iz tog jednog skretanja i pocne kocit, pocne ga nosit lijevo desno i stane metar od betonskog zida a iza i provalije, a zamalo je pokupio i taj auto po boku... ja sam ostao.
sta mu je to trebalo, na toj cesti i ja sam vozio preko ogranicenja, al ne on mora dokazat da ispred njega nece vozit skuter, i to je glavni problem, podcjenjivanje. oni koji voze aute isfrustrirani su sto moraju cekat u guzvi dok mi prodjemo izmedju kolona i vozaci auta su najveci problem iako to nije tema ovdje.
isto neki dan baba u daewoo ticu me ide prestizat a ima 1 km/h vecu brzinu od mene i normalno naleti auto iz suprotnog smjera i ja zakocim i dam se desno da me ne zakaci i da prodje. koliko puta u gradu auti se prestrojavaju i ispred motora i skutera i dovode u opasnost sve, jer njima nece bit nista ako udare u motor.
isto tako motoristi vide skutere kao manje od sebe i to je to. cak ima nekih ok tipova pravih motorista koje znam, koji nemaju nista protiv skutera i zvali su me na moto susrete. cak ima rijetkih koji ce tebe prvi pozdravit na sto sam ostao par puta i naravno odzdravio.