Općenito > Generalno o skuterima
A Kawasaki?
SRAD:
--- Citat: Dzo - 01 Kolovoz, 2010, 21:19:33 ---@Dejan Pa dobro, i Yamaha, Suzuki i Honda su isto tako ozbiljne firme pa opet imaju i ostali asortiman (muzika, automobili, radne masine), kad sam pravio ovu temu mislio sam zasto nemaju skutere kad vec prate ostale japanske proizvodjace u proizvodnji motocikala, imaju copere, supersport, cross i enduro... Cudan mi je fakt da nemaju skutere, niti obicne niti maxi a jako dobro prave ostale motocikle. Mozda je to i normalno obzirom da je Kawasaki najmladja firma od svih japanskih giganata...
--- Kraj citata ---
Jednostavno se radi o filozofiji firme, dok većina proizvođača ima pogone svugdje po svijetu od kine do Brazila, Kawasaki je sve svoje modele odnosno njih 99% proizvodio u Japanu osim KLR-a Tengai i ovih novih Ninja 250, D-tracker 125 i 250 koji se proizvode na Tailandu.
Npr. jedna Yamaha svaštari, od kineskih modela kao YBR 125, brazilskog YBR 250 do serije DT 50 i XT 125 koje se proizvode u Malagutiju a lijepe se Yamaha naljepnice...
Još jedan razlog takvog imiđa kod Kawasakia je činjenica da se radi o državnoj firmi a tome doprinosi Japanska tradicija i dosljednost :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: Aerox007 - 01 Kolovoz, 2010, 14:57:18 ---piaggio sa novim modelima sam krpa rupe koje je sa svakim novim modelom sam nakuplja :dontknow:
--- Kraj citata ---
al ga i ti lupiš...ko dae roks besprijekoran i savršenstvo od skutera.
budi objektivniji i pogledakja malo dalje od roksa :icon_thumright:
drugi se trude i ulažu u inovacije i novitete a roks je već ista nakarada više od 10 godina..samo kaj mu promjene tu i tam naljepnice,ajde molim te.katastrofa ::)
Dzo:
@ SRAD
Nisam znao da je Kawasaki drzavna firma, i ako su tvoje izjave tacne, onda ih cinjenica da svoje motocikle prave samo u Japanu, daleko izdvaja od drugih, ili prostim jezikom kad kupimo Kawasaki (osim Tengai-a i male Ninje od 250cc) mozemo da budemo sigurni da smo kupili pravog japanca. Po mom misljenju to je super, naravno, samo ako si u pravu.
I ja takodje volim Suzuki-je kao i ti, imao sam ih dosta ali sam se oduvek pitao kako izgleda voziti Kawasaki-ja i da li se uopste razlikuju od ostalih...
Pozdrav
luna500rr:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Kolovoz, 2010, 14:52:13 ---neznam ja ko prelazi na minarelli osim kineza i starih firmi koje su i prije koristile minarelli
piaggio svake godine ima par novih modela bilo u segmentu skutera ili maxiskutera, hiper2pro je najmoderniji agregat 50ccm današnjice, imaju injection model, imaju veći karburator već u startu i tako dok minarelli i dalje pasivno promatra i aerox kakav je bio prije 10 godina izgleda isto kao i danas i ima istu mašinu...baš i nije neki pomak, jel
--- Kraj citata ---
Kinezi prave samo kopije yamahe, honde i suzukija jer nemogu kopirat piaggio od samih sebe...
Nekoristi samo jamaha minarelli masine, pogle malaguti koliko se izmjenjao, pogotovo F15, udobniji je 100 puta od gilere s usd vilicama koje zablokiraju za razliku od piaoli 32mm na malagutiju koje i nakon 10g rade ko i prvog dana...
Aprilija je u toj prici ko seoska kurva i nema ko je nije vozio: minarelli, morini, ditek, piaggio...
funkyzg26:
--- Citat: luna500rr - 02 Kolovoz, 2010, 10:41:20 ---Kinezi prave samo kopije yamahe, honde i suzukija jer nemogu kopirat piaggio od samih sebe...
Nekoristi samo jamaha minarelli masine, pogle malaguti koliko se izmjenjao, pogotovo F15, udobniji je 100 puta od gilere s usd vilicama koje zablokiraju za razliku od piaoli 32mm na malagutiju koje i nakon 10g rade ko i prvog dana...
Aprilija je u toj prici ko seoska kurva i nema ko je nije vozio: minarelli, morini, ditek, piaggio...
--- Kraj citata ---
i da zadnji model sr50r factorya ima baš aprilinu mašinu, ride by wire, injection system sam tog opče nema kod nas sam ju izvoze u ameriku to je i50 motor aprilia ditech ,dok je obični ditech ie361 mašina purejet ,tu mi skutermoto i amitreade prodaju obične karb modele pod factorye nemreš vjerovat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju