Općenito > Generalno o skuterima

A Kawasaki?

<< < (6/8) > >>

steeef:

--- Citat: luna500rr - 02 Kolovoz, 2010, 10:41:20 ---Kinezi prave samo kopije yamahe, honde i suzukija jer nemogu kopirat piaggio od samih sebe...

--- Kraj citata ---

žešča glupost...
da,baš kinezi razvijaju piaggiovu tehnologiju i modele..a to kaj se zip tam sklapa zna se zbog čega je tak  :icon_thumright:

SRAD:

--- Citat: Dzo - 01 Kolovoz, 2010, 23:42:34 ---@ SRAD
Nisam znao da je Kawasaki drzavna firma, i ako su tvoje izjave tacne, onda ih cinjenica da svoje motocikle prave samo u Japanu, daleko izdvaja od drugih, ili prostim jezikom kad kupimo Kawasaki (osim Tengai-a i male Ninje od 250cc) mozemo da budemo sigurni da smo kupili pravog japanca. Po mom misljenju to je super, naravno, samo ako si u pravu.
I ja takodje volim Suzuki-je kao i ti, imao sam ih dosta ali sam se oduvek pitao kako izgleda voziti Kawasaki-ja i da li se uopste razlikuju od ostalih...
Pozdrav

--- Kraj citata ---

Kawasaki i Suzuki imaju najsličniju filozofiju kod motora, uz to zajedno su proizvodili neke modele(V-Strom-KLV, DRZ 400-KLX 400...)
Sve u svemu Kawasaki je među najboljim proizvođačima(legende kao Z900, GPZ900, ZZR 1100...) uz to odlično su osmišljeni za lakše obavljanje servisa, npr. na Yamahi R6 za izmjeniti svječice treba skidati hladnjak i sve bočne plastike, na ZX6 R se samo podigne rezervar :icon_thumright:

Dzo:
Znaci, sledeci motor ce biti Kawasaki, po mogustvu ZX6R

Dejan_22:

--- Citat: Dzo - 01 Kolovoz, 2010, 21:19:33 ---@Dejan  Pa dobro, i Yamaha, Suzuki i Honda su isto tako ozbiljne firme pa opet imaju i ostali asortiman (muzika, automobili, radne masine), kad sam pravio ovu temu mislio sam zasto nemaju skutere kad vec prate ostale japanske proizvodjace u proizvodnji motocikala, imaju copere, supersport, cross i enduro... Cudan mi je fakt da nemaju skutere, niti obicne niti maxi a jako dobro prave ostale motocikle. Mozda je to i normalno obzirom da je Kawasaki najmladja firma od svih japanskih giganata...

--- Kraj citata ---

neproizvode baš ni 125-ice cestovne

--- Citat: Dzo - 01 Kolovoz, 2010, 23:42:34 ---@ SRAD
Nisam znao da je Kawasaki drzavna firma, i ako su tvoje izjave tacne, onda ih cinjenica da svoje motocikle prave samo u Japanu, daleko izdvaja od drugih, ili prostim jezikom kad kupimo Kawasaki (osim Tengai-a i male Ninje od 250cc) mozemo da budemo sigurni da smo kupili pravog japanca. Po mom misljenju to je super, naravno, samo ako si u pravu.
I ja takodje volim Suzuki-je kao i ti, imao sam ih dosta ali sam se oduvek pitao kako izgleda voziti Kawasaki-ja i da li se uopste razlikuju od ostalih...
Pozdrav

--- Kraj citata ---
da, razlikuju se  :happy3:

te-te-ac:
 ::) :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju