Općenito > Generalno o skuterima
A Kawasaki?
Iwo SR Tuono:
neznam ja ko prelazi na minarelli osim kineza i starih firmi koje su i prije koristile minarelli
piaggio svake godine ima par novih modela bilo u segmentu skutera ili maxiskutera, hiper2pro je najmoderniji agregat 50ccm današnjice, imaju injection model, imaju veći karburator već u startu i tako dok minarelli i dalje pasivno promatra i aerox kakav je bio prije 10 godina izgleda isto kao i danas i ima istu mašinu...baš i nije neki pomak, jel
Aerox007:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Kolovoz, 2010, 14:52:13 ---neznam ja ko prelazi na minarelli osim kineza i starih firmi koje su i prije koristile minarelli
piaggio svake godine ima par novih modela bilo u segmentu skutera ili maxiskutera, hiper2pro je najmoderniji agregat 50ccm današnjice, imaju injection model, imaju veći karburator već u startu i tako dok minarelli i dalje pasivno promatra i aerox kakav je bio prije 10 godina izgleda isto kao i danas i ima istu mašinu...baš i nije neki pomak, jel
--- Kraj citata ---
piaggio sa novim modelima sam krpa rupe koje je sa svakim novim modelom sam nakuplja :dontknow:
Dejan_22:
--- Citat: Dzo - 30 Srpanj, 2010, 13:27:45 ---Ljudi, jeste primetili da Kawasaki ne pravi skutere??? Meni je to jako cudno....
--- Kraj citata ---
Zato što je Kawasaki jedna ozbiljna firma koja se bavi isključivo motociklima
nebavi se raznim drugim glupostima poput glazbala, automobila, scutera ... :icon_biggrin:
SlowRider:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Kolovoz, 2010, 14:39:47 ---u svijetu skutera jedino tvrtka koja daje inovacije je piaggio
--- Kraj citata ---
a najnovija inovacija je sve veci fus, made in china :toothy3:
Dzo:
@Dejan Pa dobro, i Yamaha, Suzuki i Honda su isto tako ozbiljne firme pa opet imaju i ostali asortiman (muzika, automobili, radne masine), kad sam pravio ovu temu mislio sam zasto nemaju skutere kad vec prate ostale japanske proizvodjace u proizvodnji motocikala, imaju copere, supersport, cross i enduro... Cudan mi je fakt da nemaju skutere, niti obicne niti maxi a jako dobro prave ostale motocikle. Mozda je to i normalno obzirom da je Kawasaki najmladja firma od svih japanskih giganata...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju