nikoga ja ne vrijedam nego kazem da ima preglupih komentara kaj se tice kineza a svi dobro znate da kineza ima najviše u hrvatskoj a i dobro znate zasto...neki pljuju po skuteru a nikad ga nisu vozili "nego frend od frenda"...ovi kaj voze bolje skuteve stalno im odlaze vodene ,uljne, zariba im masina zbog toga ovo ono pa niko ne pljuje po njima jel oni kostaju novi po 2 soma eura...ipak nece niko srat po skutu koj kosta dosta love pa makar se i kvario (kaj ces se bunit ak te vec neko preveslo za tolke novce i dao ti skut koj se kvari pa da to jos neko u javnosti vidi)...kinezi su prejebeni skuteri za malo love i daju se dobro sredit naravno ima i boljih skuera al oni i vise kostaju a onaj koji nema vise para ili mu je dosta i ovaj za manje nece sigurno se ic zaduzivat za gileru runner
imam doma i kineza batinu i znam kakav je to skuter,ok?
stari s njim ide u vinograd..
za neki skuplji skut dobiješ garanciju po 2 godine a za kineza je garancija do dnevnika.
a druga stvar imam doma još 2 kineza od dva dečka iz ulice kojima je pukla radilica,jedan ima 2400 km pređenih a drugi ima 3005 km pređenih..
sad ti meni pokaži jednog runera sr-ku il sličan skut kojem se to dogodilo na tak maloj kilometraži??
a kinez košta kolko i vrijedi..kolko para tolko i muzike.to se vidi po svemu..materijali i legure od koih su rađeni su katastrofa jeftini i nekvalitetni..za to tjunirat i ulagat nema smisla jel su pomaci mizerni..i opet ostaju nekvalitetne ostale komponente...vilice kočnice amortizeri itd..
kum mi ima runnera iz 99-te,pedesetku i nikad niš nie otišlo na njoj..ima 30 000 km sad i nikad otvaran motor...svakih 10 000 mjenjan remen i rolice i toe to od ulaganja.
i disk pločice zamjenil 2 put do sad..