Tehnički kutak > Skuter projekti

My Phantom Story :)

<< < (2/4) > >>

PhantomF12_BG:
Uvek je bolje kada imate pomoc. Za one koji ne znaju ja sam ovaj deblji sa zaliscima u crnom :D

PhantomF12_BG:
Od tuning delova sam nabavio i Stage6 Pro replicu u chrom varijanti

Ali kao sto vec napisah ja sam vise styler nego tuner pa sam morao da kupim i distancer amortizera. Radi se o distanceru marke RMS u chrom varijanti.
Nakon montaze odusevio sam se ne samo izgledom vec i udobnoscu koju distancer pruza.

PhantomF12_BG:
Nova Godina je donela i neke poklone. Naime sam sebe sam castio nekim komponentama koje su mi bile "neophodne" za dalji tuning :D

Delovi su montirani na sqt, ali nazalost to nisam stigao da ovekovecim slikama.

PhantomF12_BG:
Kada sam kupio kit prizvodjaca BGM nisam mogao da ga nadjem ni na jednom od shop-ova, pa sam se nosio mislju da mi je uvaljen neki no name kit. Tako trazeci naletao sam na BGM kit-ove ali su svi bili AC. Nikakvih zvanicnih podataka nema (ili ja nisam uspeo da nadjem) o ovom kit-u koji ja imam. Sinoc sam slucajno googlajuci naleteo na ovu fotografiju pa sam se razuverio da mi je uvaljen neki no name kit.

Mada i dalje nemam podataka o njemu. Ali sam zadovoljan sto sam makar sliku nasao. Do skoro ni toga nije bilo.

PhantomF12_BG:
Da malo osvezim projekat i uverim neke da se ipak pomalo raducka :) Od prvobitne zamisli sam se skroz udaljio jer kada bih tako uradio dobio bi rupu zato sto je sediste onda krace od repa.

Dosao sam do zakljucka da ce lepse izgledati ako napravim neku vrstu poklopca...

Onda je malo radila brusilica sa kamenom za secenje.

E onda mi se sa strane sedista pojavila odvratna rupa koju je trebalo zakrpiti, tako da sam se uhvatio za karton i makaze...

I jedna iz profila...

Jos jedna prednost promene dizajna repa je to sto mi se pojavio ogroman prostor za stop lampu i migavce :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju