Tehnički kutak > Skuter projekti
My Phantom Story :)
PhantomF12_BG:
Sinoc sam oko 11 sisao u garazu i poceo da radim. Evo i rezultata.
Mnogo je dobro raditi sa gitom :)
PhantomF12_BG:
Da ne misle ljudi da sam samo styler, danas sam se bacio u mali tuning :) Bilo je i stylinga ali sam rezultatima prve discipline bio vise odusevljen :)
Nosaci prednje maske su mi prilikom jednog udesa popucali. Zahvaljujuci Customovom predlogu ja sam napravio nove. Od materijala vam je potrebno: nekoliko hemijskih olovaka, nekoliko srafova, poliester set i zivci :)
Nakon sto sam to zavrsio, od klingerita sam napravio novi dihtung auspuha jer je predhodni izgoreo na jednom mestu i skuter se nenormalno drao. Zamenio mehanizam paljenja tako da vise ne moram da koristim kurblu :) Kad sam menjao mehanizam, resih da se malo poigram sa stelom prenosa. Ubacene lakse rolnice, ne znam koje gramaze, nasao sam ih u garazi :D Bitno da sam izbacio one malossijeve tegove od 7 grama... I u svim spektrima gasa svecica izgleda ovako...
Po meni izgleda ok. Dizna u karburatoru 74 sa fabrickim ne preradjenim airbox-om. Odziv na gas nenormalno dobar. Hoce nekad i da digne na tocak na startu :)
Malo pozerskih slika :)
To je to za danas, kad budem imao vremena da radim dalje bice jos novosti :)
PhantomF12_BG:
Nije me bilo neko vreme, ali se na skuteru radilo i to dosta. Rastavljene su viljuske radi zamene semeringa i ulja u njima. U jednoj od vila nije bilo ulja uopste, ni trunka.
Ovo je vila u kojoj je bilo ulja
Nabavljeno je i ulje za vile, ali pre toga je vile trebalo dobro ocistiti.
Ovo je stap koji je ostao u ulju. Izgleda kao nov.
PhantomF12_BG:
Posle muke smirglanja i pranja, stap izgleda ovako.
Masnocu i prljavstinu sam uklonio ovim magicnim sredstvom koje sam maznuo iz majcine kolekcije :D I ovom home made alatkom koja se sastoji od zice za sudove i dugacke burgije :D
Nakon ciscenja izgleda ovako
PhantomF12_BG:
Kupljena je i boja. Plastike spremne za farbanje.
Farbanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju