Tehnički kutak > Skuter projekti

My Phantom Story :)

(1/4) > >>

PhantomF12_BG:
Da vam predstavim moju makinu :) Malaguti Phantom F12 LC.
Kupljen u ovom stanju...

Posle toga je farban u crnu sa sivim detaljima...

Nije dugo vozen tako i smorila je ta crno-siva kombinacija. Onda su felne dobile novu boju...

Posle toga sam slomio prednju masku i morao da je lepim. I tada sam se odlucio za promenu boje...

Ovo je pre lakiranja :)

Malo slika gitovanja

PhantomF12_BG:
I na kraju gotov proizvod

Onda je dodata po neka nalepnica i sediste istapacirano do kraja... Gume stavljene nove Pirelli SL 36 ili popularni DJ...

Ubaceni LED migavci i novi ram za tablicu

Ubaceni Angel eye prstenovi

Izrezani delovi kod hladnjaka i ubacena mrezica

PhantomF12_BG:
Zatim ide Kit

I multivar

PhantomF12_BG:
Vozen je na gore pomenutom setup-u

BGM 70ccm
Dellorto  17,5 sa diznom 74
fabricki ne preradjeni airbox
serijski auspuh

Posle nekog vremena je pocelo da se cuje nesto u prenosu. U pocetku sam kulirao, ali se sa vremenom zvuk pojacavao. Otvorivsi deklu dosao sam do zakljucka da mi mehanizam paljenja pravi problem. Ne lezi kako treba i zvekece. Kada sam ga skinuo imao sam sta i da vidim, nutovi na radilici obrijani (nema ih) ista stvar sa nutovima na kaloti variomata. Sta da se radi? Porucim novi mehanizam paljenja, RMS Racing radilicu i Malossi Multivar.

Medjutim mehanizam paljenja koji je stigao nikako nije pasovao na minareli masinu i ako je za nju namenjen. Nista zato. Izbacen je iz upotrebe i za paljenje koriscena kurbla.

PhantomF12_BG:
Skuter je do skoro izgledao ovako.

Ali posto je mom mladjem bratu ispao iz ruku i pao mu na ivicu kuce desilo se ovo.

Sada je u toku sanacija tih pukotina i prerada zadnjeg dela skutera.

Ovo je u planu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju