da li se iko osim igora koji mi uvijek pomogne razumije u navedeno,on mi je rekao da uzmem set federa kvacila,ali ovdje gdje ja zivim...nema uzeti nikakvih dijelova...tako da narucujem iz tuzle i ne bacaju mi se pare tek tako,de bijeli de zuti de crni feder......opet cu pitati:
stavio sam leovince tt,malossi rolnice 3.7 grama...ali motor mi tek povuce kad dam gas skoro do kraja...stvarno je nemoguce ukljuciti se u saobracaj...samo cekam da me auto udari...pa a i keeway me ostavi na startu 20 metara...smijesno...federi kvacila koji su dosli uz aupuh su zuti...i ja mislim da ne odgovaraju...(ali sutra cu ih opet staviti sa ovim rolnicama da probam kako ide)...koji centralni i koje federe kvacila da uzmem onda...znaci zelim da mi skuter odma' ubrzava...kad dam samo malo gasa(ne mislim da poleti,nego kao i prije da ide)...krajnja mi ne treba...samo nek ubrzava super...neko je spominjao da mogu spaliti kvacilo itd itd...ali niko nije rekao uzmi to,to i to...
i da...rekao sam da sam rijesio problem...ali nakon nekoliko dana opet isto...gledam razne motore po gradu...cim dadne gas odma' krene...a meni kao da stoji u mjestu do 18 km/h...moram dati puni gas da krene,centralni feder i federi kvacila su serijski(i valjda je to problem...ako nije onda ne znam stvarno sta je...vratiti stari spuh i goni...)