I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
ne kuzis ti nist ocitonaravno da mu znaci jer danas sutra kad te murija zaustavi i kad ti budu kenjali sto nemas nosac tablice il blatobran, odvest ce te na vandredni tehnicki pregled i onda ce njemu kenjat sto te pustio a ne smijesta mislis zasto po novom sve slikaju?
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
jeebeš mi sve ako tebe nije pustio šta će biti sa mene mene će u zatvor strpat jbt
kolko je para rega??
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
a idem runnera regat pa me zanima,gledos am an netu ono sta ima za zracunat ispalo nekak skoro 700kn u sigetu? neam pojma sad...moram i tablice da ti knjizice napravit nove
pa neznam jel sam kupio sad ga i moram nove table napravit i papire i regat,ak neko zna otprilike kolko je nek napise...kolko je je,jbg moram platit
Ti pralas ocito ništa nekontaš novci kupuju sve tako i tehnicki
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
bitno da ti sve znas i imas potribu to non stop naglasavat zbog takvih ka ti svaki dan je sve vece i vece sranje reg skuter
po tvome sam ja kriv sto on nije prošo tehnićki znam zato sto to svi rade tako koji imaju nesto neispravno-poboljsano na autu-skuteru....
a iz kojeg dijela mog posta si to zakljucia e, pa ka sta san ti vec reka, zbog takvih ka sta si ti, to je svakim danom sve manje i manje moguce
ali on postaje isti ko ja nevozi serijski motor neg vozi s zxom i cime vec.....znaci nevozi serijski motor....svi mo mi isti .....samo sto neki odma odvezu skuter na tehnicki takav kakav je i daju covijeku povisicua neki vrate sve što imaju serijsko gore pa mole boga da ih puste zato sto su neki dio bacili-prodali
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao