evo ovako je bilo,2 sata sam sredivo skut da bi proso tehnicki...i dobro,posto cu vozacku dobiti tek u 10mj,ja i stari stavili skut u kombi i pravac teh.
cijelo je vrijeme govorio da necu proci,i da sam zbog toga ja kriv sto stalno sarafam po skuteru i skidam djelove,al ja se njemu smijem i kazem mu sad ces vidjeti kako se prolazi
dodemo na teh.,nije bilo guzve...i dode taj debil do mene i kaze di mi je blatobran ???mislio je na nosac tablice,ja gledam u njega koji mu je kura* a tablica mi stoji pod kutem 90 stupnjeva kako i treba...a stari je jedva doceko da ovaj nes prise*e,i onda pocinju one price jesam ti reko da to ne skidas i to
i stavi on mene na valjke,i ide 53-sve u redu...
ja mislio super,pustit ce on meni al kur*c,nije me pustio zbog blatobrana i jos mi kaze pazite ovo da ne smijem imati npr naljepnicu honda na tgb skuteru
imam 2 naljepnice jer je pogreban a ove se super uklapaju...
eto ja nmg vjerovati,da bog da pocrkali pic*a im materina,dubrad jedna
al sto mi jos vise nije jasno,pola foruma imaju odrezane blatobrane i produ na teh. a ja ne
i kao moram kupiti original blatobran,a ne moram vam ni reci koliko kostaju djelovi za mog...
skuter se odjavljuje,a ja se necu voziti do 10mj-tj. dok ne polozim,to vam je usrani zivot
jos uvijek psujem,jer nmg vjerovati da se to meni dogada i jos mi pre starim sere i otvara katalog i pokazuje kako treba biti,ma nek se gone u 3 pm