Općenito > Propisi
nisam proso tehnicki!
SlowRider:
--- Citat: funkyzg26 - 29 Srpanj, 2010, 22:28:41 ---ma da nije bučan u pm trebo sam yasunija uzet ,e sam gledam kad če me murja haltat zbog ovog mog recorda izvađena mu je blokada iz grane i auspuh doslovno vrišti jel tebi izvađena blokada iz grane na yasuniu il ne jel i mene živcira ovaj rekord a kamoli neče ljude oko mene
--- Kraj citata ---
a jesi bio zapeo za rekorda, a? :laughing1: sad ces obarati rekorde u rusenju decibela i kazni za buku :laughing7: cuje se jace nego RR, dublji i glasniji zvuk...
funkyzg26:
--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2010, 22:32:37 ---a jesi bio zapeo za rekorda, a? :laughing1: sad ces obarati rekorde u rusenju decibela i kazni za buku :laughing7: cuje se jace nego RR, dublji i glasniji zvuk...
--- Kraj citata ---
je baš sam bio zapeo za rekorda a kaj bum kad sam tvrdoglav ko mazga ,ali zato performanse su porasle duplo motor vrišti ko lud i ide ko lud doslovno leti do 60 baš me zanima sad kad mu stavim multivar v2008,deltu,kevlar,wingbell,a20 igla+klipič40 80 dizna na karb i kad to sve poštelam kak spada kak če onda ič ja se nadam da če bit jebenica , i onda mi sam teba još 3 somiča replika 70cc,mhr rhq radlica,19mhr carb i onda sam miran par tisuča km :frajer:
SlowRider:
--- Citat: funkyzg26 - 30 Srpanj, 2010, 08:45:28 ---ali zato performanse su porasle duplo motor vrišti ko lud i ide ko lud doslovno leti do 60
--- Kraj citata ---
moraju porasti kada je serijala na pola zaklana zbog eko normi, kasnije ce ti i to postati "sporo" :toothy11:
neven92:
--- Citat: veka84sb - 28 Srpanj, 2010, 13:59:14 ---I time se hvalis? Ma bravo ,pravi si ! Nema sta ,legenda ,car ,kralj ,sta sve ne. :angry7: Skrivi jos neki udes ,tata ce rijesiti :hello:
--- Kraj citata ---
nemaju ti svi tatice koji im kupuju motore i plate vozacke i regaju motore...ja sam jedva nekak slozio 400kn i jos posudio od prijatelja 400kn kaj sam kupio taj skuter,i prvo skupljam pare za registraciju,a onda kad uspijem nac neki posao cu ic vozacku polagat...al zato pazim kak se vozim i ne vozim se kud znam da bi me mogli uloviti ili gdje bi mogao zajebati nesto ili nekoga...tak da nemozes odmah vrijeđat a neznas kaj je i kak je...
sqt_driver:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Srpanj, 2010, 13:23:23 ---a cuj fakt je da ako znas da nes presel jer je modan skut do daske da si glup kaj uopce ides
a i fakt je da ovi na tehnickom traze dlaku u jajetu jer zna da su 90% skutera kod osoba ispod 20 godina namrcani do daske.
Meni na tehnickom skut isao i prosao sve samo je na brzini isao prebrzo (61) i faca me pustio jer je vidio da imam ajmo rec ozbiljni pristup prema voznji
i vidio me par puta s vecom pilom koju sam regal.
Nemoes bas ocekivat da ce proc ako imas ocigledan manjakkoji se vidi s 10metri
--- Kraj citata ---
kako te pustio kad tu krivulju brzine mora stavit u arhivu i mora bit u granicama da bi se uopce dopustila registracija?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju