Općenito > Propisi

nisam proso tehnicki!

<< < (16/20) > >>

Aleksandar:
kad zaustavi , gledaju li panduri dal je auspuh serijski ili je neki tipa zx rr i sl?

dal buku mjere i za 50 ccm i kako se ta 2 spuha snalaze u toj situaciji,dakle ruse li zbog buke?

walkay:
Evo primjer, prijatelj se vozikao po gradu u Osijeku i njega zaustavio policajac na motoru zbog auspuha (ZX) spika kao preglasan je spuh, i kao morao na izvanredni tehnicki pregled. Kad su stigli na tehnicki, naravno nisu mjerili buku nego odma na valjke i gledali su max brzinu! Posto frend na skuteru nije imao blokadu a skuter je bio nabrijan pa je isao vise od 55 kmh pa su ga srusili i skinuli su mu tablicu! Na kraju se izvukao i dobio opomenu, ali nabavio el.blokadu!  :laughing7:
Hocu reci da slabo gledaju jos kod nas spuhove i ne mjere jos buku, barem nisam jos cuo! Moze biti da ti samo zbog spuha moras na valjke!

ivanm:
mene nikad nije nitko pitao za spuh a na tehnički sam išo prek veze...
dobro yasuni nije bučan, prelazi on granicu ali ne granicu paranja ušiju, a za ZX i RR je to jako diskutabilno..

pixa.93:
e jebiga nisi imo srece.sad gore blatobran i ponovo probat

funkyzg26:

--- Citat: ivanm - 29 Srpanj, 2010, 22:13:11 ---mene nikad nije nitko pitao za spuh a na tehnički sam išo prek veze...
dobro yasuni nije bučan, prelazi on granicu ali ne granicu paranja ušiju, a za ZX i RR je to jako diskutabilno..

--- Kraj citata ---

ma da nije bučan u pm trebo sam yasunija uzet ,e sam gledam kad če me murja haltat zbog ovog mog recorda izvađena mu je blokada iz grane i auspuh doslovno vrišti jel tebi izvađena blokada iz grane na yasuniu il ne jel i mene živcira ovaj rekord a kamoli neče ljude oko mene

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju