Općenito > Propisi

nisam proso tehnicki!

<< < (18/20) > >>

funkyzg26:

--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2010, 10:42:29 ---moraju porasti kada je serijala na pola zaklana zbog eko normi, kasnije ce ti i to postati "sporo" :toothy11:

--- Kraj citata ---

yup od tebe naručujem malossi repliku 70cc kit kroz mjesec dva ak je bez carine hahahahaha

Iwo SR Tuono:
meni je žao ekipe sa Nardom jer nijednog nisam čuo a da ne para uši  :toothy3:

veka84sb:

--- Citat: neven92 - 30 Srpanj, 2010, 11:04:42 ---nemaju ti svi tatice koji im kupuju motore i plate vozacke i regaju motore...ja sam jedva nekak slozio 400kn i jos posudio od prijatelja 400kn kaj sam kupio taj skuter,i prvo skupljam pare za registraciju,a onda kad uspijem nac neki posao cu ic vozacku polagat...al zato pazim kak se vozim i ne vozim se kud znam da bi me mogli uloviti ili gdje bi mogao zajebati nesto ili nekoga...tak da nemozes odmah vrijeđat a neznas kaj je i kak je...

--- Kraj citata ---

Bez vozacke nemas razloga posjedovati motor /skuter ,a bez registracije nemas sta trazit po cesti u prometu!

Moj tatica nije bas odusevljen sto ja vozim motore ,...tako da nije dao ni kune nego sa puno rada, ja zaradujem za svoj motor ,skuter ,registracije i vozacku!

neven92:

--- Citat: veka84sb - 01 Kolovoz, 2010, 23:08:26 --- Bez vozacke nemas razloga posjedovati motor /skuter ,a bez registracije nemas sta trazit po cesti u prometu!

Moj tatica nije bas odusevljen sto ja vozim motore ,...tako da nije dao ni kune nego sa puno rada, ja zaradujem za svoj motor ,skuter ,registracije i vozacku!

--- Kraj citata ---

nisam ja rekao da ga ti nisi sam zaradil,nek velim opcenito,jer ima puno takvih,a nisam ovdje da se svađam...a to kaj ja trazim na cesti je moj problem...

veka84sb:
Ma sve ok ,,,malo sam osjetljiv kada me netko tko me nezna svrsta u skupinu tatinih sinceka i ostale sminkerske gamadi. Ma i ja sam malo vozao bez vozacke ,ali sam se drzao podalje od prometnih cesta ... znam kako je imati ,a ne smjeti voziti.  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju