Općenito > Propisi
nisam proso tehnicki!
pralas:
i meni je to palo na pamet,ali nezz odakle bi mogo vuci...sve je dobro zategnuto i to se pocelo u voznji na 70 dogadati,padne brzina na 40 i buu...
lepan:
ovde u BIH nemoras nista imati neam prednje zmigavce prednji blatorbran i zadni,iam zatmanjenje stope i zmigavce zadnje .. ovdee plati sta trebas i bOG : :icon_tongue: :icon_tongue:
luna500rr:
--- Citat: ivan pralas - 29 Srpanj, 2010, 17:39:08 ---i meni je to palo na pamet,ali nezz odakle bi mogo vuci...sve je dobro zategnuto i to se pocelo u voznji na 70 dogadati,padne brzina na 40 i buu...
--- Kraj citata ---
Semerinzi radilice, pogledaj dobro i filter zraka rastavi, provjeri i prirubnicu :hello:
pralas:
--- Citat: luna500rr - 29 Srpanj, 2010, 18:56:25 ---Semerinzi radilice, pogledaj dobro i filter zraka rastavi, provjeri i prirubnicu :hello:
--- Kraj citata ---
pozz luna500rr :hello:
stavio sam temu u teh. pitanja,ima i video...ak ti nije problem da pogledas...mozda po zvuku otkrijes.... :)
funkyzg26:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Srpanj, 2010, 16:42:03 ---gle nije meni fora ako se netko vozi bez rege vozacke i kacige
nije mene brig za njega ali kaj ako on mene tresne
ko bu placal meni popravak?
on nije ni osiguran ni nist
i bas ne vjerujem da netko ko vozi batinu za 3500kn ima kakvih 10-15 soma eura da plati popravak mog motora i jos meni bolnicke troskove, sudski proces dusevne boli i jos kaj sve ne
tako da je to idiotizam
pitaj si ivan_driftera kak je on popusio
isto vozio vivu koja nije ni regana niti on ima vozacku niti je punoljetan i zapicio se tipu u auto i unistio sebi skut, svoju glavu ruku nogu i tipu auto
nije ni vazno ko je kriv kriv jepo zakonu onaj koji nije regan vozi bez vozacke
ljudi prestanite biti bitange ak nist drugo regaj to cudo
i ko ima 200e za spuh i 200e za kit i te pi*darije ima i 100e da ga rega
pa nek ti tata rega pa se ti vozi bez kacige i vozacke ali nes snosil troskove ako se u nekog zapicis
--- Kraj citata ---
nema veze i ak je motor registriran i osiguran ti ak napraviš nesreču na njemu bez vozačke si kriv jel ti osiguranje neče priznat vozio si motor bez vozačke tak da to sam ga registriraj i nije baš najpametnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju