Općenito > Propisi
nisam proso tehnicki!
sax:
--- Citat: SlowRider - 28 Srpanj, 2010, 13:36:45 ---sve je to dobro dok vas ciko na motoru ne odvede na izvanredni, onda ste tek pali :toothy3:
--- Kraj citata ---
onda su pali svi,jer ja ne znam nekoga da vozi sa blokadama
walkay:
Evo danas smo registrirali Ivanov skuter! Sve je bilo u redu, prebacio sam moj stari blatobran na njegov i otisli na tehnicki na slikanje i dovidenja! :icon_thumright:
Sad je miran godinu dana, ako ne mora na izvanredni tehnicki pregled! :laughing7:
martin1111:
Ti likovi na tehničkom su malo u banani ja kad sam zadnji put regao lunu lik je provjerio brzinu i
svjetla i to je to. kočnice uopče nije provjerio bilo mu je bitno samo da ne ide brže od 50.
Još uvjek mi nije jasno kakav je to tehnički di se ne provjeravaju kočnice.
pralas:
--- Citat: walkay - 29 Srpanj, 2010, 16:48:50 ---Evo danas smo registrirali Ivanov skuter! Sve je bilo u redu, prebacio sam moj stari blatobran na njegov i otisli na tehnicki na slikanje i dovidenja! :icon_thumright:
Sad je miran godinu dana, ako ne mora na izvanredni tehnicki pregled! :laughing7:
--- Kraj citata ---
upravo to :icon_thumright:
jos jednom hvala care sto si odvojio vremena i dosao da namontiramo nosac tablice :)
ali mi se pojavo jedan drugi problem,5min nakon sto si otisao....kada smo stali zajedno,ja otiso na svoju stranu i ti na svoju...i vozim se ja prem kuci i vidim policiju,i ja skrenem prije njih prema kuci i odjednom skuter poceo buuuu i nece preko 40 :dontknow:
nezz sta mu je,sve je bilo ok dok smo se vozili....sad sam opet sve rastavio i sve je dobro spojeno...onako buuu(duboki zvuk) i stane na 40 :dontknow:
otvorit cu temu u teh. pitanjima pa ce te vidjeti video...
ivanm:
zvuči ko falš zrak..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju