Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 LC 2003, kit, setup ?
ChRiStIaN:
Malossi sport / Polini sport / Stage6 Sport PRO
Malossi multivar / Polini super speed / Stage6 Sport PRO vario
19 dellorto
Stage6 PRO / Yasuni R / Laser X-Pro
Opcionalno kuplung još...
Eo da ja slažem nekaj od tih opcija bi uzel u obzir...
SlowRider:
Samo bih dodao jednu bitnu stvar da olaksam izbor, Malossi sport LC ne postoji za peugeot speedfight :icon_thumright:
Od malossija ima samo MHR replica ;)
Iwo SR Tuono:
dobro, ma poanta je da dalje od gus kita i 17ke i base spuha nema kud ić, vozio sam SF2 s base setupom, nije sad da kolje i ubija ali pristojno ide, čak i iznenađujuće ;)
jura86:
Hvala na odgovorima. Dali ste mi novih informacija ..no čini mi se da sam sad još u večoj dilemi :dontknow: Kolko sam shvatio SF2 se baš i ne isplati tunirat jer za istu količinu novaca/dijelova minareli/piagio daju bolje performanse.
Malo ću još razmišljat i pokušat predložit moju varijantu u očekivanju vaših komentara :icon_thumright:
Dok sam razmišljao majstor slowrider mi je dostavio i ugradio blokadu. Sve pohvale ...brzo, efikasno i iz prve pogodio brzinu. Krenuli odmah na tehnički...na valjcima skočila na 52,2 pa lagano palo na 49,nešto. Kad je krenuo vrtit na početku nije nam bilo svejedno ali stao je na 52,2 :happy6: .Tehnički prošao bez problema.
Vidio sam da popularni auspuh Leo Hand Made '70' titanium izašao iz proizvodnje pa su ga stavili na outlet i spustili sa 250€ na 140€(makar mi nije jasno zašto je koštao 250€??..radi li se možda o nekakvoj leguri titana?). Dobru stvar za razliku od ostalih zx,tt, .. vidim u federima na izpušnoj flanđi. Ono što još vidim je da je nešto dimenzijama ipak veći, što bi trebalo biti ipak bolje za kitove od 70ccm. Ima li ko kakva iskusta sa tim auspuhom?
http://www.leovince.com/en/catalog-peugeot/4072_h_m_70_speedfight_x_fight_tit_speedfight_50_liquid_cooled/6921?shop=1
Možda me ta cijena i evetualno kupovina gurne prema nekom 70ccm kitu i ostalom što prati takav setup.
zoksi:
Tesko ces ga naci po toj ceni negde.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju