Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 LC 2003, kit, setup ?
jura86:
Bok ekipa, kupio nedavno puga sf2 2003 lc. Motor ima 1900km .. nije se čovjek baš vozio.
Malo mi je prespor pa bi stavio neki kit i sve ostalo šta treba. Čitao sam malo forum i vidim da sf nije baš za neki high-end tuning što mi ustvari i ne treba. Skuter koristim prvenstveno za do posla i nazad + hitni odlasci do grada.
Treba mi neka mid varijanta recimo 12-13ks. Nemam baš vremena više u životu svaki dam šarafiti tako da bi trebao biti pouzdan setup ....bar jedno 6-7tkn bez otvaranja. Volio bi da su dijelovi novi ali nije uvjet. Preporučite mi kombinaciju kvalitetnih dijelova koje trebam nabaviti. Sve može biti malo kvalitetnije(možda i predimenzionirano) ..kvaliteta prije svega me zanima.
Slobodno se javite svi koji imate neke dobre izvore i varijente nabave .(kao što rekoh može i polovno). Imam priliku pokupiti robu u Trstu ako se s talijanima ima smisna natezat. npr http://www.motostartrieste.com/ ili Charli moto
Hvala svima unaprijed
radomir.g:
Ako hoces bas neki dobar midrace onda ti treba pre svega veoma lepa svota novca, a i to nije ono sto ti treba jer su tu obrtaji vec 10000+ tako da stalno sve moras da proveravas, dotezes srafove, redovno proveravas boju svecice itd jer na tim obrtajima i najmanji problem postaje veliki problem!
Evo ti od prilike nesto sto je slab midrace setup, snaga oko 10-ak ks, trajnost velika posto je kit veoma pouzdan!
Malossi MHR Replica 70cc
Yasuni R auspuh
19mm karburator + preradjen airbox
Moras prirubnicu karburatora menjati posto je serijska unutrasnjeg precnika 17,25mm. Preporuka Stage 6 kompletan usis sa prirubnicom.
Nije na odmet ni neka malo bolja radilica, bolji variomat, kvacilo, zvono, ojacani remen itd.
Naravno ako hoces da detaljises ima tu jos sitnica koje dobro dodju, ali i ovako ce to skroz lepo raditi. :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
To mu je malo prejako i prezahtjevno za naštelat i prenepotrebno za njegovu namjenu
evo nešto normalnije
Malossi sport 70ccm / Polini Sport 70ccm
Spuh može Yasuni
17,5mm Dellorto
Multivar
štelanje u finese i to bi trebalo voziti bar 10 000km bez većih problema, tj na 10 000 nove karike i gas dalje
1900km je jako malo i radilica i sve skupa je vjerovatno u jako dobrom stanju a ovaj setup bi trebao istiskivati ispod 10ks i potrošnja do 5L normalne vožnje, a to je za namjenu do posla i natrag sasvim dovoljno
pixa.93:
ja mislim da mu se neispati radit nekakav jaci setup ako nema vremena sarafat i ako bi za to placo majstora nego mu se najvise isplati kupovat jaci motor ili ostavit ovoga puga,eventualno spuh i variomat stavit na njega
radomir.g:
Na pezou je to sve mnogo slabije nego kod minarellija i piaggia. Zato sam i napisao ovaj gore setup jer on ne znam ni da li ima 10KS, a toliko ima neki base setup na paiggiu sigurno.
Ako hoce jos nesto slabije onda base setup naravno.
Malossi Sport, neki slabiji auspuh tipa ZX, TREK.. Karb 17,5mm na preradjenoj serijskoj prirubnici i preradjenom airboxu i to traje jedno 20000 sigurno ako se lepo nasteluje, a ide mnogo mnogo bolje u odnosu na serijalu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju