Tehnički kutak > Tuning skutera

SF2 LC 2003, kit, setup ?

<< < (3/7) > >>

lunic:
''Hvala na odgovorima. Dali ste mi novih informacija ..no čini mi se da sam sad još u večoj dilemi dontknow  Kolko sam shvatio SF2 se baš i ne isplati tunirat jer za istu količinu novaca/dijelova minareli/piagio daju bolje performanse.''

Nebi se bas kladio...ja sam puco na jaci midrace i u svojega utuko nekih 5300 kn dijelova, vecinom sve Stage 6. Skuter je sad slozen i mogu ti rec da ide i vise nego sto sam ocekivao. I nista vise nisam potrosio novaca nego sto bi potrosio na minareli ili piagio.

SlowRider:
ovakva troksanja sam vidio samo na peugeotima. Istina da su ga "majstori" podesili, ali inace ovakvo sto moze samo peugeot  :rock_:

Ivan_drifter:
pezoa je tesko nastimattal ko ga nastima traje vjecno imam samo gianelija i ide 95 po njegovom satuu ili 92 po gpsu...ja prezadovoljann....a lako je bacit gore ako nez stelat to je k**ra* ja znam lik je stavio sve sto postoji na motor i iso je 90....ko serijal 65 70---ma daj zajebi. situaciju....

lunic:
Ali ne kuzim zasto je tesko nastimat fajta??? Od kud vam to?
Ako je sve ispravno nastimat ga mozes isto kao i sve ostale skutere...
Ja na svom imam dell'orto 22 i radi ko singerica bez trunke varijacije okretaja na min. Kako ga nastimas tako stoji i ako ga nastimas kako treba nema ovog trokiranja ko na ovom filmicu.

Ivan_drifter:
zato sto se s rezonantnim vrti nekih 9000 a ima gurtner 12 mmi i jos ako ima problema s felsom na prirubnici ako je diftunglosiji to je katastrofa opca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju