Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2 LC 2003, kit, setup ?
lunic:
Cilindar ti je isti kao i kod Racing modela. Razlika je u tome sta Racing Modular ima modular glavu sto znaci bolje hladjenje i veca pouzdanost prilikom smanjivanja kompresije (ako ju ides smanjivat). U svakom slucaju cilindri sa modular glavom su svugdje u svijetu bolji od obicnih glava ako te to muci.
S.F. sf2:
cekaj malo,za peugeot vec odavna postoji stage6 kit modular glava http://en.scooter-attack.com/index2.php?lang=e ti vjerojatno mislis na novi R/T kit koji ce mozda izaci za puga,ili?
lunic:
Covjek pita za Racing seriju sad dali je mislio na nju ili neku drugu neznam. Do lani su se prodavali za Pežo i Racing i Racing Modular dok od ove godine samo Racing Modular.
ZendraCRO:
ja mislim na najjaci kit koji se moze kupiti za SF-a , zato vas molim ako netko zna neka mi kaze, jer nisam uspio naci ni jedan highend kit
lunic:
Onda najjaci je Stage 6 Racing Modular (po meni i vise nego dovoljno jer high end niti nije ucinjen za svakodnevnu voznju, pre stresna voznja), high end niti neces naci. Postoji mogucnost pripasivanja Pia cilindra na Pezo blokove, ali ti je potrebna distanca izmedu cilindra i blokova, ali onda moras i auspuh preradivati jer nemas high end auspuh za pezo itd itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju