Tehnički kutak > Tuning skutera

SF2 LC 2003, kit, setup ?

<< < (5/7) > >>

Ivan_drifter:
ako imas mozga i malo pameti i svas aparat napravis sam za 30 kn zelejza i pllina i zice .....jbt ja sam sam si s kineza varil nosac za pezoa...i dece brikao... malo muke al jeftinije je...

Iwo SR Tuono:
istina, malo je ovo preskupo

po meni nemoj ić na piaggio ako možeš sastavit financije za base 70 jer dok nabaviš piaggio i sve skupa izać će te novca i novca a peugeo blokove baš i neš prodat lako

ZendraCRO:
Da se i ja malo nadovezem na ovu temu :)
Sprema se novi setup na SF-u i nakon sto sam pretrazio sve zivo po svim mogucim ducanima razocarao sam se jer sam shvatio da za SF nema niti jedan high end KIT od kojeg bi "poludio" najjace kaj sam nasao na netu za SF-a je kit Stage6 Racing i u novom katalogu od Stage6 2010 god. tog kita vise nema za SF-a ... Nakon dugo razmisljanja i malo racunice dosao sam do zakljucka da mi se neisplati staviti masinu od Pia. jer bih trebao uloziti min. 3000kn vise nego sad, a sad sam vec dosao na cifru od 7000kn, tako da se bolje isplati prodati kompletan skuter i kupiti Pia. u kompletu nego ici negdje traziti rabljenu masinu i nju ici nabrijavati i jos kakve sam ja srece kupio bih 100% ukrađenu masinu i kad bih ju nabrijao dosla bi policija i zapljenila bi ju :) evo toliko od mene

lunic:
Nemas vise kit Stage 6 Racing zato jer se sad radi jos bolji za Pug, a to ti je Stage 6 Racing Modular. Kat. br.: S6-7017501/RM i nalazi ti se u katalogu od 2010.

ZendraCRO:
E sad je problem dali je stvarno bolji  ??? ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju