Ostalo > Svijet računala i mobitela
nova kanta
funkyzg26:
--- Citat: abuser - 24 Kolovoz, 2010, 22:03:47 ---Elektrotehničar i nepismen :toothy10:
--- Kraj citata ---
mama ti je nepismena :icon_thumright: uzeo sam novu tipkovnicu sa malim tipkama nemogu se još priviknut na nju + ima us slova znači nema na hrvatskom tipke , crkla mi je stara logitech g15 sad sam uzeo razer lycosa :icon_tongue:
mhr-team:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 18 Kolovoz, 2010, 19:57:46 ---meni ovaj fan speed truli pokazuje da mi je temp pitaj boga cega stalno 80°C
--- Kraj citata ---
nije ti to bracika dobro, trebalo bi biti na 90 °C
abuser:
@funkyzg26: Vrijeđanje moje mame ne znači da si pismen - tipkovnica ima ista slova kao i ona stara, a ti jednostavno ne znaš staviti točku, zarez... :glasses2:
funkyzg26:
--- Citat: abuser - 25 Kolovoz, 2010, 18:23:00 ---@funkyzg26: Vrijeđanje moje mame ne znači da si pismen - tipkovnica ima ista slova kao i ona stara, a ti jednostavno ne znaš staviti točku, zarez... :glasses2:
--- Kraj citata ---
pa možda i ti možeš sve lijepo pisat jel tebi treba jebenih 5 dana da odtipkaš tu par riječi kad se naučiš brzo pisat onda ti pobjegne koje slovo , a i nisam znao da tu mora bit svaka točka i zarez točna kaj smo na satu hrvatskog ,evo ti majmune nova tipkovnica sa low profile tipkama ovu g15 imam več godinama i naviko se na nju što se vidi iz nataložene prašine na njoj ,na ovoj novoj mi slova bježe full jel su tipke duplo tanje tak da lagano odjebi učitelju hrvatskog :supak:
abuser:
Ne vidim potrebu za vrijeđanjem.
A tvoje hvaljenje kako brzo tipkaš - jao, sad me strah. Ti si jedini koji zna tipkati.
Ja koristim komp tek malo više od 20 godina i još uvijek jako sporo tipkam. :binkybaby:
Ti si se još u pijesku igral dok sam ja tipkal po kompjuterima, samo za razliku od tebe ja tipkam brzo i ne griješim toliko
(ako i pogriješim odmah nabrzaka ispravim jer sam tako uvijek i tipkao), a ti samo dereš jer ti znaš što želiš napisati, ali ne znaš kako napisati da bi drugima bilo čitljivo.
Btw, nisam nikakav učitelj hrvatskog.
A ovo za majmuna - pogledaj u ogledalo i snimi majmuna :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju