Ostalo > Svijet računala i mobitela

nova kanta

<< < (3/6) > >>

YamahaSpy:
Ne moras se brinuti za to. Taj temp1,temp2,temp3 su senzori na maticnoj ploci. Neke ploce nemaju senzor za temp3 pa on bzvze trazi nesto, pa ispisuje tak malo visoke brojke :D Inace brojke koje baca su 80, 92, 127 ili cak 535°C.

funkyzg26:

--- Citat: YamahaSpy - 18 Kolovoz, 2010, 16:24:12 ---Za pocetak da ti kazem nemoj se smijat necemu sto ne razumijes... Memorija radi na 1.66V, stock 1.5V. Reci koji test zelim da pokrenem pa ti bacim koju slikicu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hey elektrotehničar i radim u servisu za kompove več 6 godina i slažem si kompove sam več zadnjih 13 godina i  tako da  ja jako jako dobro razumijem sve što si ti tu napisu u everestu  vidim da radi na 1800mhz  memorija  samo vidim da je ono najeftinije česme od memorije sa latencijom 9.9.9.24 na toj latenciji ti je to tolko sporu i sto posto nije stabilno i tvom memory controleru na procu je lakše ocat memoriju jel ima samo dula chanel dok moj ima 3 chanela i sa svojom imam prek 31gb protok podataka na 1866mhz i cas 7 , gle da ta tvoja memorija može radit stabilno i kak spada corsair bi ju prodavo pod 1800mhz memoriju jel ti svi čipovi prolaze kroz bining proces i onda na temelju toga se određuje na kolko če memorija radit tako da očekuj crkavanje ubrzo hahaha , ja imam dominator gt 1866mhz cas 7 memoriju 2500kn sam dao za nju i bez beda ju mogu peglat na 2000mhz cas 7.7.7.20 latenciji čak i više ,za procesor ti vjerujem lagano ih je ocat full ja na svog i7 920 DO steping mogu bez beda ocat na 4.2 al to radim sam kad bencham komp na 3.5ghz mi je 24/7 i temperatura mi nikad ne prelazi 70c i bolje bi ti bilo probat imat tu memoriju na manjoj latenciji i negdje na 1600 mhz al nema šanse da češ to poštič jel ona je binana na 1333 mhz 9.9.9.24

možemo se kladit da ti ta memorija a 1800 mhz neče proč linx jel nema šanse da to stabilno radi evo ti tu skini linx 0.64 stavi use all memory i napravi 20 paseva i nakon 20 paseva linxa opnda mi pokaži real temp naravno ako ti se ne sruši system ak ti to prođe na 1800 mhz onda si nabaso na jebeni ic odi pogledaj na corsair stranici baš me zanima koje chipove imaju ti stickovi , uslikaj mi taman negdje na 19 pasu linx 64 , realtemp sa cpuz na memoriji da vidim točno na kolko je mhz memorija baš me zanima  :icon_thumright:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=201670

wonderkid:
koji ste vi frikovi  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy12:

funkyzg26:
e i da po tom linxu si gledaš jel ti memorija stabilna doslovno ti siluje memory controler i memoriju kad ti prođe svi 20 paseva sa use all memory onda ti je system 100% stabilan nema večeg silovatelja memorije i memory contorlera od linxa po tom si ja gledam jel mi overclock stabilan na memoriji  :icon_thumright:

abuser:
Elektrotehničar i nepismen  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju