Ostalo > Svijet računala i mobitela
nova kanta
funkyzg26:
--- Citat: abuser - 27 Kolovoz, 2010, 23:52:08 ---Ne vidim potrebu za vrijeđanjem.
A tvoje hvaljenje kako brzo tipkaš - jao, sad me strah. Ti si jedini koji zna tipkati.
Ja koristim komp tek malo više od 20 godina i još uvijek jako sporo tipkam. :binkybaby:
Ti si se još u pijesku igral dok sam ja tipkal po kompjuterima, samo za razliku od tebe ja tipkam brzo i ne griješim toliko
(ako i pogriješim odmah nabrzaka ispravim jer sam tako uvijek i tipkao), a ti samo dereš jer ti znaš što želiš napisati, ali ne znaš kako napisati da bi drugima bilo čitljivo.
Btw, nisam nikakav učitelj hrvatskog.
A ovo za majmuna - pogledaj u ogledalo i snimi majmuna :laughing7:
--- Kraj citata ---
jedini koji je u ovoj temi NEPISMEN si ti tema se radi o kompjuterskom hardveru a ne o pismenosti ako nemaš što za reči u vezi hardvera lagano odjebi iz teme i odi si spamaj staru doma :spammer:
abuser:
Kultura na nivou, šta drugo reći... :angry7:
YamahaSpy:
Neka nova slikica
funkyzg26:
--- Citat: YamahaSpy - 05 Rujan, 2010, 15:46:15 ---Neka nova slikica
--- Kraj citata ---
pa na 19 pasu sa use all memory uslikaj dok još radi :icon_thumright: i tam koristi j#bote sam 1300 megabajta kaj nisi kliknuo use all memory ili imaš sam 2 gige rama ?,i cpu z ti je na početnom tabu ne na memoriji :icon_thumright: možeš cpu z dvaput upalit pa stavit na taj početni i na memoriju , i nemoj me jebat da ti proc radi na 3.8ghz sa 1.2 volta prejebeno ja za oko 4 ghz trebam oko 1.28v ili 1.3 sve zavisi
YamahaSpy:
Samo 2 gb rama ::) za sad ;D nema se trenutno :( pa radi na 1,28V.. sekund da se LinX izvrti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju