@Shegy Skuter je sav razvaljen, padano je X puta, trebalo bi mi komplet zadnjih plastika ali ja zivim.... malo dalje... Ali da smo u istom gradu svakako bih kupio to od tebe, hvala ti u svakom slucaju. Imam neku tetku u Zagrebu, kad budem isao u posetu javicu se.
@IvanM Vrlo je moguce da si u pravu Ivane, skuter radi skoro savrseno bez filtera, cim mu stavim filter(gljivu, posto je originalni slomljen) on pocne da se gusi pri malim obrtajima, sa vecim je ok ( i trosi oko 5L ), zato ga i vozim bez njega, jedino sto je malo bucniji (cuje se onaj zvuk usisavanja vazduha) Inace super ide, nagura do 55 za 20-ak sekundi i dalje ne mrda, jedino sto je ruzan (te plastike koje su bilo slomljene prilikom pada, jako su lose odradjene, kao da su se deca igrala) Hvala na sugestiji!!!!!!
@RrunerR Hvala ti, nisam znao da je to zapravo Yamahina fabrika, (mada na plastikama mu pise Yamaha a ne MBK) ali zato u papirima pise MBK Roller Booster. Pretpostavljam da onda skoro svi delovi (osim plastika naravno) odgovaraju od te Yamahe BW`s?? Ako sam te dobro razumeo...