Općenito > Propisi
Imam A1... Sad pitanja.
marko.p:
kazna za prejak auto je 500 kn + sudski troškovi 110 kn i to je 610 kn....
murjak me zna i kaže mi da imam doma slabiji auto a vozim mamin jaći,da nije tužno bilo bi smješno....
dejvid:
Ja cu ubrzo položiti A1 kategoriju. Sa 18 god. ću dobiti odmah A kategoriju ili ne? Moj frend je tako dobio, ali ne znam je li se to sada mijenjalo ili je ostalo. Hoću li imati nekakva ograničenja kao snaga do 25 kW prve 2 godine sa A kategorijom?
mrcina:
nemam pojma ali kad navršiš 18 odeš u policiju tražiš A i vidiš te čuješ od njih tamo.
po meni ako unutar prve 2 god. navršiš 18 upišeš A ali nastavljaš period od prve dvije godine do isteka vozačke te polaganja sigurne vožnje.ili kad ideš promijeniti vozačku nakon položene sigurne vožnje upišu ti A kategoriju.
..::IVKULJA::..:
prvo i osnovno zakon je glup da nemoze bit gluplji..budala ce nekog ubit bilo kad a to sto se oni ravnaju po statistikama da se nesrece dogadjaju u periodu od 23:00 do 5:00 sati nek okace macku o rep...sta su dobili s time, nesrece se slabije dogadjaju u tom periodu al zato se gine po danu sve u sesnaest hhahahahah ipak su u saboru sve mozgovi i obrazovani ljudi
ChRiStIaN:
--- Citat: mrcina - 30 Rujan, 2007, 15:12:37 ---nemam pojma ali kad navršiš 18 odeš u policiju tražiš A i vidiš te čuješ od njih tamo.
po meni ako unutar prve 2 god. navršiš 18 upišeš A ali nastavljaš period od prve dvije godine do isteka vozačke te polaganja sigurne vožnje.ili kad ideš promijeniti vozačku nakon položene sigurne vožnje upišu ti A kategoriju.
--- Kraj citata ---
cek...ja imam A1 a prekjuce sam navrsio 18 godina...i sd ja mogu otic u policiju i trazit A makar to nisam polozio il moram polozit B da bi dobio A?! :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju