Da pocnemo... Pregledao sam dosta tog na ovom forumu vezano uz ovaj motor i prvi put pisem tu kao sto i mozete vidjeti...
Imam ga 15tak dana, tek sam presao 250 km, znate onu stvar, kuca - poso
Planiram nakon ljeta ulozit malo u njega. Skinuo sam blokadu jer stvarno nemam nikakve volje vozit 50 km/h jos neznam koliko stotina km. (Iskreno, nemam pojma koju blokadu, skinuo je onaj gdje sam ga i kupio...)
Ne kuzim se u motore, zato trebam Vasu pomoc da malo udjem u to...
Ide 60-65, na nizbrdici dodje i do 70, znam da za 10000 kn nemogu dobit nesto posebno, zato sam odlucio ulozit u njega jos recimo 2500 kn
Mozete mi preporuciti sto da stavim na njega za tu cijenu?
I jos nesto, ove naljepnice me totalno iritiraju, hawk pise na 15tak mjesta, koji je najlaksi nacin za to skinuti a da ne ostane oziljak od njih?
Znaci, negdje do 2500 kn, brzina mi je bitna ali ubrzanje mi je mozda jos i bitnije, tu ima dosta uzbrdica tako da ako netko namjerava nesto predloziti, gledajte na ubrzanje i potrudite se da vise objasnite, jer kad citam neke stvari tu, izgubim se
prijatelju imas u mojoj temi sve detaljno objasenjno kao sto je wonderkid stavio
ali ja cu ti pomoci i sloziti setup do 2500kn s kojim ce ici 80 i imati super ubrzanje :)on ti sada ima prekratku ac getribu pa zato imam problem sa top speedom i s tim sam se namucio dosta,a spas je bio u sekundaru polini 18% i njega moras obavezno kupiti jer se ne isplati ulagati ako njega nemas...
evo setup:gianelli extra chrom(1000kn)
polini speed control(300 kn polovni,al moras prosirti srce varia da bi stao kroz bolcnu,a ako uzimas multivar onda bolcnu moras tokariti...)
polini sekundar 18%(600kn novi,polovni su minimalne sanse da nades za tgb jer nema bas puno djelova...)
malossi kevlar(290kn,potreban ti je preko vrucina kada se remen zagrije i gubi performanse,nesto je siri od obicnog remena(1mm) ali omogucuje vecu krajnju,i deklo
moras obavezno izbusiti da bi dobio prtok zraka i smanji zagrijavanje prijenosa)
ser. airbox sa red sponge(red sponge oko 70kn,ali moras uzeti sa veceg skuta i izrezati...ali mozes ostaviti ser. filter)
plavi top racing federi kvacila(paket kosta 100kn)
dizna 72
rolice leo vince 6.2gr
to je to,ima tu dosta posla da se sredi i ide kako treba...ja sam ti napisao svoj setup s kojim ide 80-2 i ima stvarno dobro ubrzanje...
to ti je sve skupa do 2500kn i bit ces zadovoljan,imas vidio u temi koji ti je wonderkid stavio na 6str kako ide moj skut...nadam se da sam ti pomogao
a za naljepnice samo nemoj skidati one orlove i one crte kroz srediti,zato sto su ljepljeni super ljepilom i mucio sam se 2 dana da skinem orlove a ostavil je posljedica po plastikama,to isto imas u temi...a one hawk to se bez problema skida i samo wd-om predes i ko novo