Tehnički kutak > Tuning skutera

polini speed control ili malossi multivar

<< < (10/12) > >>

roxyy:

--- Citat: funkyzg26 - 29 Srpanj, 2010, 22:37:34 ---ovog nema nigdje dođem u poštu i ono 450 kuna carine ja reko kaj ste ludi došlo mi je da izudaram poštare dole ,i nisam imo kod sebe tolko para pa nemogu vjerovat naručujem s neta več pun k i nikad nikakva carina zadnje kaj sam naručio s neta je bila corsair dominator gt memorija za 2500 kuna nikakva carina,predzadnje grafiča oko 3 soma nikakva carina pa nemogu vjerovat u kojoj prokletoj državi mi živimo đubrad smrdljiva slow jel ti plačaš carinu kad naručuješ sa sipa meni prvi put u životu da mi je neko ocarinio neš kaj sam naručio s neta a naručujem dijelove za komp pun k

--- Kraj citata ---

jesi li ti naručivo sa sipa

SlowRider:
ja sam ovdje napisao iskustvo jednog kupca koji je kupovao samostalno sa SIP-a dok nije saznao za mene  :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,32869.msg494066.html#msg494066

Mogao bi postati vlasnik najskupljeg multivara  :-X

funkyzg26:

--- Citat: roxyy - 29 Srpanj, 2010, 22:41:37 ---jesi li ti naručivo sa sipa

--- Kraj citata ---

ne sa scooter centra neka glupača je ocarinila paket kaže poštar to kad dođe kod  ženske onda ti ga glupača ocarini ja poludio doslovno skoro sam ga isčupo iz tog prozora van ljudi me gledaju hahaha ,kako mi je živac digo e ,reko pa platio 19 posto poreza dostavu i još ovim lopovima na vlasti plačat to kaj mi djecu i unuke i praunuke zadužuju, mamu im j.....em prokletu lopovsku trebe uč u sabor gore i potamanit ih sve ko zečeve

mhr-team:

--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2010, 22:50:01 ---

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

funkyzg26:

--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2010, 22:50:01 ---ja sam ovdje napisao iskustvo jednog kupca koji je kupovao samostalno sa SIP-a dok nije saznao za mene  :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,32869.msg494066.html#msg494066

--- Kraj citata ---

nije sam multivar v2008 ,delta,wingbell,kevlar brtve motora brtve za auspuh klipič od karba i još par tak sitnih stvarčica jel tebe carine il kaj ja sam prek paypala platio i naručujem dijelove za komp več godinama prek neta i prek 3 soma kuna i nikad nikakva carina kak to funkcionira ,ma to je ovaj hdz pokro sve sad jedva državu održavaju na nogama pa reko idemo krast još malo đubrad lopovska

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju