Tehnički kutak > Tuning skutera

polini speed control ili malossi multivar

<< < (11/12) > >>

ChRiStIaN:
to ti je kad sam narucivas lol :D

a kaj se cudis, carina? Vauuuu pa normalno da ce ti izlazno carinit svaki paket koji ide van EU covjek, kaj si ti mislil :)

funkyzg26:

--- Citat: ChRiStIaN - 30 Srpanj, 2010, 09:14:53 ---to ti je kad sam narucivas lol :D

a kaj se cudis, carina? Vauuuu pa normalno da ce ti izlazno carinit svaki paket koji ide van EU covjek, kaj si ti mislil :)

--- Kraj citata ---

pa čudim se zato kaj mi je prvi put nešto ocarinjeno naručujem s neta več godinama dijelove za kompjuter prek 3 soma kuna pa nikad nikakva carina i kakve veze ima kaj sam naručujem kao vas ne carine

Aleks:
Elektronicke komponente se ne carine, bar tako pise u zakonu, dok je ovo normalna roba za carinu.

funkyzg26:

--- Citat: Aleks - 30 Srpanj, 2010, 13:34:06 ---Elektronicke komponente se ne carine, bar tako pise u zakonu, dok je ovo normalna roba za carinu.

--- Kraj citata ---

nemoj me je...at znači elektroničke komponente se ne carine pa ne kužim koja im je razlika elektronika ili dijelovi koji debili na carini pa dijelovi za komp su još skuplje od dijelova za motor ,pa tog nema nigdje kako su mi živac digli ja ih gledam blijedo pa nemoj me jebat kakva carina kolko sam si puta neš naručio s neta i nikad nikakva carina pa jbte ovo treba ič streljat ovaj prokleti hdz muka mi je od ove jadranke kad ju vidim  :angry7:

Aleks:
sistem je takav kakav je, ali jedino sto bi te trebalo zacudit je ako ti nabiju carinu na elektroniku. Na druge stvari je normalno da se carini, jbg.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju