Tehnički kutak > Tuning skutera
polini speed control ili malossi multivar
SlowRider:
Slikaj nam taj novi multivar, da se uvjerimo u bolju obradu :icon_scratch:
EmirF121:
--- Citat: funkyzg26 - 28 Srpanj, 2010, 22:09:46 ---valjao bi zašto ne pa skoro su isti k svi ti multivari za ove mhr ljudi kažu da su za midrace/race kiteve najbolji ne za serijale,v2008 bi trebo bit najbolji i najnoviji model al niko ga nema pa nam nemre potvrdit kakav je ja bum ga prvi imo tu na forumu ,makar dosta je ljudi reklo da ti mhr modeli nisu baš za serijske termo grupe tak da ja planiran kroz mjesec dva uzet repliku gle ti kak imaš para uzmi kaj očeš ,evo meni stigo poštar ujutro a ja na poslu bio u pošti me čeka taj v2008,kevlar,delta+wingbell,klipić 40 stupnjeva
--- Kraj citata ---
upravo to, kod mene će ostati serijala, znači da je za mene najbolji multivar 2000?
pralas:
--- Citat: EmirF121 - 29 Srpanj, 2010, 00:09:22 ---upravo to, kod mene će ostati serijala, znači da je za mene najbolji multivar 2000?
--- Kraj citata ---
da,sta ces bezveze davati 100-200kn vise ako su perf. iste :dontknow:
funkyzg26:
--- Citat: SlowRider - 28 Srpanj, 2010, 22:59:12 ---Slikaj nam taj novi multivar, da se uvjerimo u bolju obradu :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ok budem sve slikal al če te mi pomoči kak da poštelam karb sa a20 iglom,klipičem pod 40 stupnjva i koje dizne da stavim na njega luna kaže negdje oko 80-85
funkyzg26:
ovog nema nigdje dođem u poštu i ono 450 kuna carine ja reko kaj ste ludi došlo mi je da izudaram poštare dole ,i nisam imo kod sebe tolko para pa nemogu vjerovat naručujem s neta več pun k i nikad nikakva carina zadnje kaj sam naručio s neta je bila corsair dominator gt memorija za 2500 kuna nikakva carina,predzadnje grafiča oko 3 soma nikakva carina pa nemogu vjerovat u kojoj prokletoj državi mi živimo đubrad smrdljiva slow jel ti plačaš carinu kad naručuješ sa sipa meni prvi put u životu da mi je neko ocarinio neš kaj sam naručio s neta a naručujem dijelove za komp pun k
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju