Tehnički kutak > Tuning skutera
polini speed control ili malossi multivar
White_Rox:
--- Citat: SlowRider - 25 Srpanj, 2010, 15:25:24 ---nisu svi skuteri jednaki, podesenost, potrosenost, sve je drukcije. :happy8:
Malossi multivar je uglavnom najbolji omjer ulozenog i dobivenog, bitno da se osjeti razlika naspram serijskog variomata i po tome je vec bolji u performansama. Kod nekih skutera kao sto je minarelli masina problem su klizaci variomata koji se brzo potrose i kad tad ostete variomat, pa to onda klepexe u leru i sve vise i vise razvaljuje trosi vodilice variomata. Cesto je potrebno zagladiti kanale i vodilice jer jako trose rolice, a kada usporedim multivar sa top, hebo, stage 6 variomatom, izgleda kao fusani proizvod jer je zavrsna obrada nula naspram navedenih, bogami nije ni polini nesto bolji u obradi kanala, ali djeluje kvalitetnije od multivara.
--- Kraj citata ---
Svaka cast majstore :toothy12: upravo tako imam taj problem s malossi multivar-om klepece na malim obrtajima ali promjenio sam na vrijeme rolice stavio polinijeve i sad extra vuce :headbang:
EmirF121:
--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 12:32:03 ---roxxy za piaggio mašine samo malossi multivar :icon_thumright: meni stiže ovaj tjedan najnovija mhr v2008 verzija makar uzmi obični ak ti nije teško dat par sto kuna više isti su k samo bolja završna obrada na mhru i poboljšano par stvari
--- Kraj citata ---
Je li to provjerena informacija, da je ovaj v2008 ustvari isto multivar ali sa kvalitetnjim finišom? Ako je to istina onda je definitivno bolje skupiti više para i kupiti v2008 nego 2000.
funkyzg26:
--- Citat: EmirF121 - 28 Srpanj, 2010, 16:39:10 ---Je li to provjerena informacija, da je ovaj v2008 ustvari isto multivar ali sa kvalitetnjim finišom? Ako je to istina onda je definitivno bolje skupiti više para i kupiti v2008 nego 2000.
--- Kraj citata ---
zajebi multivar nemaš auspuh uzmi prvo auspuh neki pa onda multivar ,nisu isti imaš 3 verzije multivar 2000,mhr multivar,mhr team v2008 multivar
EmirF121:
--- Citat: funkyzg26 - 28 Srpanj, 2010, 19:13:00 ---
zajebi multivar nemaš auspuh uzmi prvo auspuh neki pa onda multivar ,nisu isti imaš 3 verzije multivar 2000,mhr multivar,mhr team v2008 multivar
--- Kraj citata ---
Uredu, ali ja naručujem paket Yasuni R i variomat, pa me zanima koji variomat. Ovaj mhr multivar ne bi valjao jel tako? A v2008 je ustvari savremena verzija multivara i on bi bio najbolji od ova 3?
funkyzg26:
--- Citat: EmirF121 - 28 Srpanj, 2010, 19:37:44 ---Uredu, ali ja naručujem paket Yasuni R i variomat, pa me zanima koji variomat. Ovaj mhr multivar ne bi valjao jel tako? A v2008 je ustvari savremena verzija multivara i on bi bio najbolji od ova 3?
--- Kraj citata ---
valjao bi zašto ne pa skoro su isti k svi ti multivari za ove mhr ljudi kažu da su za midrace/race kiteve najbolji ne za serijale,v2008 bi trebo bit najbolji i najnoviji model al niko ga nema pa nam nemre potvrdit kakav je ja bum ga prvi imo tu na forumu ,makar dosta je ljudi reklo da ti mhr modeli nisu baš za serijske termo grupe tak da ja planiran kroz mjesec dva uzet repliku gle ti kak imaš para uzmi kaj očeš ,evo meni stigo poštar ujutro a ja na poslu bio u pošti me čeka taj v2008,kevlar,delta+wingbell,klipić 40 stupnjeva
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju