Tehnički kutak > Tuning skutera

polini speed control ili malossi multivar

<< < (7/12) > >>

SlowRider:

--- Citat: dino_180 - 25 Srpanj, 2010, 14:14:31 ---najjednostavnije tko ima malossi i polini vario ak pašu međusobno na vaše mašine nađete se i probate mjerit vrjeme ubrzanje i cuk i te stvari na istom bajku s malossi pa stavit  polini i probat i da se forum zauvjek rješi nedoumica polini ili malossi.evo ja imam malossi vario i ak netko ima polini za BB ja pristajem se nač s njim pa bi se zamjenili za variomate i ocjenili jel nam bolji koji smo imali il drugi.ak me kužite.

--- Kraj citata ---

nisu svi skuteri jednaki, podesenost, potrosenost, sve je drukcije. :happy8:

Malossi multivar je uglavnom najbolji omjer ulozenog i dobivenog, bitno da se osjeti razlika naspram serijskog variomata i po tome je vec bolji u performansama. Kod nekih skutera kao sto je minarelli masina problem su klizaci variomata koji se brzo potrose i kad tad ostete variomat, pa to onda klepexe u leru i sve vise i vise razvaljuje trosi vodilice variomata. Cesto je potrebno zagladiti kanale i vodilice jer jako trose rolice, a kada usporedim multivar sa top, hebo, stage 6 variomatom, izgleda kao fusani proizvod jer je zavrsna obrada nula naspram navedenih, bogami nije ni polini nesto bolji u obradi kanala, ali djeluje kvalitetnije od multivara.

dino_180:
da al ja sam mislio npr uzet multivar i speed control ili max speed i probat npr na istom motoru i tada bi se mogla vidjet razlika u performansama izmedu ta dva variomata.nisam imao prilike drzati i koristiti ove druge.koji je po tebi slow najbolji variomat?

SlowRider:

--- Citat: dino_180 - 25 Srpanj, 2010, 15:44:41 ---koji je po tebi slow najbolji variomat?

--- Kraj citata ---

nemam pojma, nisam ih probao sve - mission impossible

ali zna se otprilike sto valja za koju masinu

pajo:
ja bi preporučio pošto je minarelli stage6 SP-hebo NG-ili top.jeftinije a ne odstupaju u ničem od malossi.polini :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: pajo - 25 Srpanj, 2010, 17:23:50 ---ja bi preporučio pošto je minarelli stage6 SP-hebo NG-ili top.jeftinije a ne odstupaju u ničem od malossi.polini :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sto se tice topovog variomata za minarelli, treba mu promjeniti poklopac variomata sa drugim od 67° da bi imao dobar start, i kao takav je definitivno bolji od multivara i speed controla. Ako nemate poklopca variomata trazite nesto drugo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju