Tehnički kutak > Tuning skutera
polini speed control ili malossi multivar
wonderkid:
--- Citat: pixa.93 - 25 Srpanj, 2010, 13:32:53 ---definitivno od mario f15 mozes posudit
--- Kraj citata ---
definitivno ;D ;D
ja bi na tvom mjestu radije polini speed control
funkyzg26:
--- Citat: pixa.93 - 25 Srpanj, 2010, 13:32:53 ---definitivno od mario f15 mozes posudit
--- Kraj citata ---
ma zajebavo sam se :icon_thumright: nabrijo sam se malo previše na nabrijavanje moje srke sad nemogu stat lol i brijem da neču stat dok ju ne nabrijem do ibera hahaha tolko sam se nabrijo da nemogu dočekat sljedeču plaču hahaha
Aerox007:
--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 13:55:29 ---ma zajebavo sam se :icon_thumright: nabrijo sam se malo previše na nabrijavanje moje srke sad nemogu stat lol i brijem da neču stat dok ju ne nabrijem do ibera hahaha tolko sam se nabrijo da nemogu dočekat sljedeču plaču hahaha
--- Kraj citata ---
prodaj motor i kupi djelove :toothy10:
dino_180:
najjednostavnije tko ima malossi i polini vario ak pašu međusobno na vaše mašine nađete se i probate mjerit vrjeme ubrzanje i cuk i te stvari na istom bajku s malossi pa stavit polini i probat i da se forum zauvjek rješi nedoumica polini ili malossi.evo ja imam malossi vario i ak netko ima polini za BB ja pristajem se nač s njim pa bi se zamjenili za variomate i ocjenili jel nam bolji koji smo imali il drugi.ak me kužite.
dino_180:
al ima ljudi koji su probali i kažu da je malosi kak da kažem nadrkaniji malo više nego polini a polini je kvalitetnije napravljen.evo npr malossi rolice su puno lošije kvalitete neg polini.provjereno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju