Tehnički kutak > Tuning skutera

polini speed control ili malossi multivar

<< < (5/12) > >>

funkyzg26:

--- Citat: roxyy - 25 Srpanj, 2010, 12:54:05 ---gdje si ga ti kupio(naručio) i koliko para

--- Kraj citata ---

scooter centar neznam točno oko 70-80 eura

pralas:

--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 12:57:41 ---pa zajebavam se malo kaj je zabranjeno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa i je,napravi to jos koji put pa ces od admina popuš**i ban,pa ti to sigurno vise nece pasti na pamet :nono: :angry7:
to sto si napisao nema veze sa ovom temom,a i nikome ne pomazes...uostalom sta nas boli rac jel ti trebas 3000 ili ne :dontknow:

funkyzg26:

--- Citat: ivan pralas - 25 Srpanj, 2010, 13:01:42 ---pa i je,napravi to jos koji put pa ces od admina popuš**i ban,pa ti to sigurno vise nece pasti na pamet :nono: :angry7:
to sto si napisao nema veze sa ovom temom,a i nikome ne pomazes...uostalom sta nas boli rac jel ti trebas 3000 ili ne :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa ako i je zabranjeno onda nek me admin upozori il bana a ne ti tu pravdu provodit ,po meni bi ga ti trebo dobit zbog bahatog ponašanja

pralas:

--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 13:16:05 ---pa ako i je zabranjeno onda nek me admin upozori il bana a ne ti tu pravdu provodit ,po meni bi ga ti trebo dobit zbog bahatog ponašanja

--- Kraj citata ---
ja se uopce nisam bahatio,nego sam ti dao koristan savjet da to vise ne radis :)
nezz kako si ti to shvatio,ocito pogrijesno :icon_scratch:

pixa.93:

--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 12:55:08 ---joj joj joj trebam 3 soma kuna pod hitno nabavit !!!! malossi replika 70cc,rhq radilica,19 mhr carb ljudi pomagajte lol hahahahaha  :laughing6:  :toothy9:

--- Kraj citata ---

definitivno od mario f15 mozes posudit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju