Tehnički kutak > Tuning skutera

polini speed control ili malossi multivar

<< < (4/12) > >>

cvele60:

--- Citat: ChRiStIaN - 25 Srpanj, 2010, 11:37:52 ---motoforce racing je odličan variomat. Kopija malossia za puno PUUUNO manju cijenu!

--- Kraj citata ---
Hm..vec za diskusiju...probali momci i MF i u odnosu na malossi idu dosta lakse rolnice na istim setupima i sa istom centralnom...nesto se niko nije odusevio... :icon_scratch:

roxyy:

--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 12:32:03 ---roxxy za piaggio  mašine samo malossi  multivar :icon_thumright: meni stiže ovaj tjedan najnovija mhr v2008 verzija makar uzmi obični ak ti nije teško dat par sto kuna više isti su k samo bolja završna obrada na mhru i poboljšano par stvari

--- Kraj citata ---

koliko dođe obični multivar a koliko mhr multivar

funkyzg26:

--- Citat: roxyy - 25 Srpanj, 2010, 12:50:41 ---koliko dođe obični multivar a koliko mhr multivar

--- Kraj citata ---

zavisi di ga kupuješ 100-200 kn više

roxyy:

--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 12:52:47 ---zavisi di ga kupuješ 100-200 kn više

--- Kraj citata ---

gdje si ga ti kupio(naručio) i koliko para

pralas:

--- Citat: funkyzg26 - 25 Srpanj, 2010, 12:32:03 ---roxxy za piaggio  mašine samo malossi  multivar :icon_thumright: meni stiže ovaj tjedan najnovija mhr v2008 verzija makar uzmi obični ak ti nije teško dat par sto kuna više isti su k samo bolja završna obrada na mhru i poboljšano par stvari

--- Kraj citata ---
po cemu to sam multivar na piaggio masine ???
sad ako si ti uzeo multivar onda i on treba :dontknow:
meni je multivar super vario,a polini imam i mogu reci sve najbolje o njemu...stvarno nemam zamjerke :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju