Tehnički kutak > Tuning skutera

polini speed control ili malossi multivar

<< < (3/12) > >>

roxyy:
gledam na scooter attacku imaju: VARIATOR SPEED CONTROL(za ovega sam čuo), VARIATOR POLINI HIGH-SPEED(koji je ovo)...

kakav je ovaj neki  moto force variomat

dino_180:

--- Citat: pixa.93 - 25 Srpanj, 2010, 00:54:20 ---ono agresivniji je dok das gas.tak sma cuo barem

--- Kraj citata ---
dobro si čuo.večina je zaključila da je malossi po performansama puno bolji od polinijevog ali polini je puuno kvalitetnije i preciznije napravljen.

dino_180:

--- Citat: ive_91 - 25 Srpanj, 2010, 00:56:31 ---uzmi polini, jos nisam cuo nekog ko se razocarao sa polinijem.

--- Kraj citata ---
kad nije probao malossi :toothy3:

ChRiStIaN:

--- Citat: roxyy - 25 Srpanj, 2010, 01:09:50 ---gledam na scooter attacku imaju: VARIATOR SPEED CONTROL(za ovega sam čuo), VARIATOR POLINI HIGH-SPEED(koji je ovo)...

kakav je ovaj neki  moto force variomat

--- Kraj citata ---

motoforce racing je odličan variomat. Kopija malossia za puno PUUUNO manju cijenu!

funkyzg26:

--- Citat: roxyy - 25 Srpanj, 2010, 01:09:50 ---gledam na scooter attacku imaju: VARIATOR SPEED CONTROL(za ovega sam čuo), VARIATOR POLINI HIGH-SPEED(koji je ovo)...

kakav je ovaj neki  moto force variomat

--- Kraj citata ---

roxxy za piaggio  mašine samo malossi  multivar :icon_thumright: meni stiže ovaj tjedan najnovija mhr v2008 verzija makar uzmi obični ak ti nije teško dat par sto kuna više isti su k samo bolja završna obrada na mhru i poboljšano par stvari

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju