Nema generic auspuh ko keeway,tj nema kao ti rakitje00 auspuh sa topom, nego je blokada sama grana,koja se treba zamjeniti,posto postojeca ne ide iz cilindra pravo na lonac,nego prvo pravi jednu krivinu pud prednjeg dijela motora,pa onda drugu pud cilindra,tj kao slovo s, jos ima blokadu na variomatu,onaj prsten,a i samo varimat je blokada, tj na prednjoj strani variomata,na dio oko one rupe pa kazem primjetices jedno zadebljanje od par mm, njega smirglanjem odstrani,jer i ono sprecavanja dizanje remena sto vise....I ima blokiran cdi, to rjesavas kupovinom drugog cdi-ja...Ja sam za sad skinuo blokadu sa variomata i prepravio variomat i stavio drugu granu,tj prepravio onu sa lune vision, i ide nesto manje od 65, da kazem 53, medjutim grana mi je dosta tanka, da je malo sira cijev,pogotovo na samom pocetku mislim da bi bilo par kmh preko 65....kad stavi drugi cdi,nizbrdo ce ti ic preko 80,a po ravnom nesto vise od 75...Brzine po genericovom satu naravno, kolko su realne u to necu da ulazim....