Tehnički kutak > Garaža
Benelli 49x (Garonja)
walkay:
Evo setup recimo:
TP Trophy
Dellorto 17,5 mm sa org. airboxom -dizna 85-88 mm M6 navoj
Moze ostati seriski kvacilo sa Malossi zutim federima
Malossi Multivar
Leo Vince ZX, TT ili ako imas novaca Tehnigas RS2 ili Yasuni R :icon_thumright:
Ako radilica ima malo km onda moze ostati, inace BGM, Motoforce, ili TP sa plavim polutkama!
Kamba:
--- Citat: walkay - 23 Listopad, 2010, 14:58:21 ---Evo setup recimo:
TP Trophy
Dellorto 17,5 mm sa org. airboxom -dizna 85-88 mm M6 navoj
Moze ostati seriski kvacilo sa Malossi zutim federima
Malossi Multivar
Leo Vince ZX, TT ili ako imas novaca Tehnigas RS2 ili Yasuni R :icon_thumright:
Ako radilica ima malo km onda moze ostati, inace BGM, Motoforce, ili TP sa plavim polutkama!
--- Kraj citata ---
...dečko zna...sve rečeno... :headbang:
enel:
@faba: prijatelju tesko ti imam sta pricati o kemijanju jer ja sve komplet mijenjam, nista nece ostati od chinarellia. Kupio sam gotov pa komplet mina AC masinu tako da ova moja komplet ide dole, a mina komplet gore. Ni boboinu ni cdi nista ne ostavljam od chinarellia :toothy11:.
@walkay:org.airbox za red sponge da stavim diznu 85-88 :help:? Pored multivara sam razmisljao i o polini spped kontrol-u, al ne znam koji je bolji za minarelli? Sto se tice radilice, ona me *ebe, kupio sam masinu, ne znam koliko je presla, kad smo rastavili sve, radilica je bila dobra tako da se nadam da mi moze biti sad ovu sezonu u 2011 pa bi onda sledece zime mijenjao radilicu i kit.
A jel stvarno taj yasuni R toliko vise daje snage od reversa zx rs2 i ostalih...? Ako je bas toliko bolji niekako cu skupit jos para za njega... A jel mi nece Yasuni R biti prejak na serijali :help:?
Dobar setup, hvala :icon_thumright:
pajo:
rađe uzmi hebo NG ili stage6 variomat nego mutivar,speed control.jer puno bolje rade sa ser.zadnjom polutkom.
na airboxu skini lulicu ili stavi neku veči fi.od seriske lulice+redsponge a za diznu češ sam vidit
rađe uzmi r ako misliš naknadno stavljat kit.mislim da ga nebi trebalo biti teško uštelat na ser.jer i onak ima širok raspon snage.
pralas:
na serijskom airboxu sa redsponge i na base kitu dizna 85 u karb 17.5 :icon_thumright:
meni radi super...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju