Tehnički kutak > Garaža

Benelli 49x (Garonja)

<< < (3/9) > >>

pajo:
ovj prvi dio je što povezuje sa uljnom pumpom(ako radiš sam miješevinu onda ti ne treba)
a drugi je poklopac semeringa sa strane magneta.

enel:
@SPecial: Plivam uzvodno, svi disk, LC, aerox dijelove e pa ja necu  :toothy11:. A retrovizori su i meni trn u oku, danas sam ih malo skinuo (naravno kasnije opet vratio), Garonja odma  12 puta ljepsi:

@pajo: hvala puno za pomoc

walkay:
Vidim da se radi, ajde sretno sa projektom! Kad stavis Minarelli blok probaj nabaviti felge od SR -a sa bubnjem, ili vrati serijsku felgu iza ako pase!  :icon_thumright:

enel:
@walkay: hvala puno, nadam se da ce iz ovog svega nesto dobro ispasti  :toothy11:

Trebala bi mi sada pomoc oko par dijelova. Treabam uskoro naruciti dijelove, al nikako da se odlucim koje da uzmem pa da mi pomognete.
Znaci u pitanju je mina AC sa neosa, najbitniji mi je start (you know what I mean whit this  :laughing7:) tako da mi treba setup za bolji start, al i da imam krajnje nekih 80-85 km/h, planirani setup (za sada) je:

-kit:serijala (kasnije TP trophy)

-karb:dell 17,5 ( koja dizna ?)

-kvacilo:serijala (za sada)

-vario: koji da uzmem?

-spuh: koji da uzmem?

-radilica: serijala

Sve u svemu, na ovoj masini nikad nece biti nista jace od base setupa tako da i ove dijelove sto sada kupim necu mijenjati jer mi nece trebati jaci za midrace-a.

Svi savjeti i komentari su dobro dosli. :icon_thumright:

Faba:
stavi jos slika masine,napisi s cim si se najvise za***avao,koji sve dijelovi nepasuspajanje struje i to  :icon_thumright:
uzmi hebo variomat,spuh Yasuni R...super na serijali kasnije ce biti jos bolji na Trophyu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju