Tehnički kutak > Garaža

Benelli 49x (Garonja)

<< < (5/9) > >>

enel:

--- Citat: pajo - 24 Listopad, 2010, 15:18:55 ---rađe uzmi hebo NG ili stage6 variomat nego mutivar,speed control.jer puno bolje rade sa ser.zadnjom polutkom.
na airboxu skini lulicu ili stavi neku veči fi.od seriske lulice+redsponge a za diznu češ sam vidit
rađe uzmi r ako misliš naknadno stavljat kit.mislim da ga nebi trebalo biti teško uštelat na ser.jer i onak ima širok raspon snage.

--- Kraj citata ---

Bas zbog ovakvih savjeta ne zelim nista kupovati bez vasih savjeta  :icon_thumright:. Ipak cu onda vidjeti neki stage6 vario jer nazad ce biti ser.polutke.
Jel puno vise dobijam snage sa R-om nego sa ovim jeftinijim spuhovima?
Za airbox cu da vidim sta cu cim pocnu radovi.

pajo:

--- Citat: enel - 24 Listopad, 2010, 18:43:38 ---Bas zbog ovakvih savjeta ne zelim nista kupovati bez vasih savjeta  :icon_thumright:. Ipak cu onda vidjeti neki stage6 vario jer nazad ce biti ser.polutke.
Jel puno vise dobijam snage sa R-om nego sa ovim jeftinijim spuhovima?
Za airbox cu da vidim sta cu cim pocnu radovi.

--- Kraj citata ---
ako iza ide seriska polutka onda rađe hebo NG koji je provijeren da odlično radi sa ser.polutkom.npr:meni se s6 odlično pokazo sa torq a seriskom polutkom ga nisam još isprobo.
nisam probo zx ali r po pričama ima osijetne razlike.

walkay:
Yasuni R na serijali radi predobro, provjereno na piaggio masini, isplati se uzeti! Ja cu ga kupiti za nekih 2 tjedna!

Kamba:
...zato što če ga Walkay kupit mora valjat....ma najbolji.... :laughing7:

walkay:

--- Citat: Miroslav Kamba - 24 Listopad, 2010, 19:24:58 ---...zato što če ga Walkay kupit mora valjat....ma najbolji.... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Kao sto kazes care!  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju