Tehnički kutak > Garaža
Benelli 49x (Garonja)
enel:
Evo izmjena za igora, samo da ne galami na mene :binkybaby:
I ja sam to isto mislio, jedan po jedan kineski dio skidati, medju prvima ce biti masina i prednja celjust sa diskom.
Hahahaha, probao jesam na zadnji al nisam bas najuspjesniji bio :happy3:. Nemam iskustva a ova masina nije bas naj za stunt-a, al sa novom masinom ce biti na zadnji :headbang:
Za dijelove mi nije neka frka, sta budem mogao mijenjat, mijenjat cu za made in italy dijelove, a sto ne, ovlasteni serviser mi je iza ugla i moze se sve nabaviti. Al tek ima 1700 km, valjda nece uskoro biti potrebe za velikim ulaganjem :toothy11:
enel:
Ovako... Konacno je kupljena nova masina YEAHHHHH BABY :toothy9:! ! !
Kupio sam masinu sa Neos-a, na blokovima pisu carobne rijeci "Made in Italy" :laughing7:. Masina je za sada kod clana Rossia kome se na ovom mjestu zahvaljujem sto mi je pomogao oko svega i sto ce mi pomoc oko montiranja :icon_thumright:. Uz masinu sam dobio sve ukljucujuci i magnet.
E sada da vas pitam, jel trebam promijenit i cdi, bobinu, lulicu ili mogu ovi moji posluziti neko vrijeme :help:?
Radovi pocinju za dan dva, bit ce slika, bit ce pjesme radit cemo sto se ne smije bit cu onaj stari ponovo... Uh odluta ja :toothy11:. Htio sam reci da ce radovi uskoro poceti, bit ce slika, a sto ne budemo znali naravno obratit cemo se vama :headbang:.
Do tada lijep pozdrav...
enel:
--- Citat: enel - 27 Srpanj, 2010, 15:13:22 ---Ovako... Konacno je kupljena nova masina YEAHHHHH BABY :toothy9:! ! !
Kupio sam masinu sa Neos-a, na blokovima pisu carobne rijeci "Made in Italy" :laughing7:. Masina je za sada kod clana Rossia kome se na ovom mjestu zahvaljujem sto mi je pomogao oko svega i sto ce mi pomoc oko montiranja :icon_thumright:. Uz masinu sam dobio sve ukljucujuci i magnet.
E sada da vas pitam, jel trebam promijenit i cdi, bobinu, lulicu ili mogu ovi moji posluziti neko vrijeme :help:?
Radovi pocinju za dan dva, bit ce slika, bit ce pjesme radit cemo sto se ne smije bit cu onaj stari ponovo... Uh odluta ja :toothy11:. Htio sam reci da ce radovi uskoro poceti, bit ce slika, a sto ne budemo znali naravno obratit cemo se vama :headbang:.
Do tada lijep pozdrav...
--- Kraj citata ---
Ja bih jako volio da mi neko pomogne, bio bi mu jako zahvalan...
enel:
Danas se malo radilo...poceli smo masinu polahko sastavljati pa cemo polahko stim :toothy11:
E sad pojavilo se par dijelova za koje nismo sigurni gdje tacno idu pa ako mozete da pomognete:
Dio 1
Dio 2
Valjda mi neko pomogne...hvala unaprijed
SPecial:
Kad si vec radio mogao si uzeti blokove od aeroxa s diskom,jer ima lijepe felge i disk.
I ostavi se zatamnjivanja zmigavaca,i ovako je lijep i nov.
A sto se drzaca tablice tice (meni se sviđa i original),samo bi retrovizore promjenio i to j eto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju