Slažem se da je većina postova nepotrebna, isto kao i ono o mlaćenju. Ja sam svoje mišljenje o tome rekao, a ostali ako im je drago, neka pišu
Ne znam koji dio prvog djela posta se odnosi na mene i odnosi li se, ali svejedno cu reći, a već sam i rekao. Nisam ni ja zlatan, imao sam onu situaciju kad sam bio u govnima, ali sam svih namirio i ni u jednom trenutku nisam rekao da to neću učiniti, niti sam u tom vremenu slagao skuter, niti sam kupovao dijelove i trošio novce na sl. stvari. I to sve stoji, i ja ne bježim od toga, ali to ne znači da me netko može tako jebati u zdrav mozak zbog nekih mojig pogrešaka koje nemaju ni najmanje veze s dotičnim. Isto sam već napisao da mi nije do usranih 500kn, nego do toga da me on jebe već 2 mjeseca, prodaje moje dijelove a meni ih nije platio. Zbog toga neću samo tako preći preko svega. A temu sam otvorio baš iz razloga jer mi nije dužan više od 1000kn, ali sve ukupno je, i to prolazi, jer je to zapravo, jedno djelo koje je on počinio u tom i tom razdoblju, bez obzira koliko je oštećenih. Ne znam, možda i ne uspijem, ali znam da ću se potruditi da nešto napravim, a on neka razmišlja jel mu to sve trebalo zbog par sto kuna.