Općenito > Maxiskuteri
domet skutera 125 ccm
Aerox007:
--- Citat: dino_180 - 23 Srpanj, 2010, 15:02:13 ---da al ti što ga jače teraš u okretaje temp se diže pa kaj ga nije onda bolje vozit optimalno neg ga šarafit i stajat i tak opet.niti jedan skuter nevoli da ga se dugo šarafi.zar ne?
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
lurid:
da ne odgovaran pojedinačno...
znači, praktički ga održavat na 80-90 posto snage, a ako se osjeti gubitak snage (uslijed velike temperature i širenaj cilindra) popiti kavicu?
mislim, ne staviti mjerač temperature.. to bi diglo cijenu motorića za pet kuna.
e da, jel se motorić more smatrati razrađenim nakon 300 km i prvog servisa?
dino_180:
da može.500 nekak kažu al to je previše.nema temperaturu.to nisam znao.a gle onda staji svakih 50 km zapali cigaru malo popipaj jel jako vruč.ak je vani hladno nemoraš često stajat.ja sam rekao kad ču iči na more da ču svako malo stajat po staroj cesti pa malo photosesion s sp-om u prirodi i tak.cilj mi je guštat u putu a ne što prije stiči.moje mišljenje ak je sve u redu sa skutom i ak ga nebuš šarafio ko manijak nema zašto ne izdržat.ljudi su s nakitanim cvajama išli na more pa zašto nebi i ti.
zipst:
i to kad stajes posli vece ture obavezno ga ostavi da radi na minimumu par min, jer ako ga naglo ugasis tek onda ti skoci temp :icon_thumright:
dino_180:
da.zato sam rekao da nevalja ga full zagrijat pa stat i tak par puta jer ak je jako vruč nije pametno da se brzo ohladi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju