Općenito > Maxiskuteri

domet skutera 125 ccm

<< < (2/9) > >>

lurid:

--- Citat: speed - 23 Srpanj, 2010, 14:50:30 --- stat ce jer ce ga guzica boliti :laughing6:

--- Kraj citata ---

ma jasno, al guzica mi je spojena s glavom pa znam koliko može izdržati.

za kineza me je strah...

dino_180:

--- Citat: lurid - 23 Srpanj, 2010, 14:45:15 ---prvi put vozim nešto na dva kola (imam kineza od 125 kubika i osam konja sa zračnim hlađenjem) i zanima me koliko daleko mogu doći s njim a da ga ne poderem.

nije mi jasno na temelju čega bi moga znati jel se pregrija il slično.

jel se uputno zaputiti na put od 200 km s takvim motorićem?

--- Kraj citata ---
ali isto nije ti samo bitno da se ganjaš pa staješ.probaj se cjelim putem vozit optimalno,jer to je bolje nego ga šarafit da postane kipuč pa stat 10 min.tak češ ga samo grijat-hladit.probaj se vozit ono nabi gas do određene brzine pusti gas pa ga daš full malo i on tak vozi.skužiš po temperaturi.

Aerox007:
gle LC cilindri rade na 70-80 stupnjeva ak su posteno nastelani, a AC prelaze temperature od 100stupnjeva pri cemu dolazi do sirenja cilindra i osjeti se veliki gubitak snage jer kompresija pocinje popustati :glasses9:

clan kimcoo ili tak nes je u jednom danu napravio 700km i motor i dalje pali i vozi isto je ac(50cc) :notworthy:

dino_180:
mora izdržat.ja sad za tjedan dva s svojim sp-om idem crikva-zadar-split.pa bumo vidli kak bu to završilo.... :toothy9:

dino_180:

--- Citat: Aerox007 - 23 Srpanj, 2010, 15:00:16 ---gle LC cilindri rade na 70-80 stupnjeva ak su posteno nastelani, a AC prelaze temperature od 100stupnjeva pri cemu dolazi do sirenja cilindra i osjeti se veliki gubitak snage jer kompresija pocinje popustati :glasses9:

clan kimcoo ili tak nes je u jednom danu napravio 700km i motor i dalje pali i vozi isto je ac(50cc) :notworthy:

--- Kraj citata ---
da al ti što ga jače teraš u okretaje temp se diže pa kaj ga nije onda bolje vozit optimalno neg ga šarafit i stajat i tak opet.niti jedan skuter nevoli da ga se dugo šarafi.zar ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju