Općenito > Maxiskuteri

domet skutera 125 ccm

<< < (4/9) > >>

lurid:

--- Citat: dino_180 - 23 Srpanj, 2010, 15:18:38 ---da može.500 nekak kažu al to je previše.nema temperaturu.to nisam znao.a gle onda staji svakih 50 km zapali cigaru malo popipaj jel jako vruč.ak je vani hladno nemoraš često stajat.ja sam rekao kad ču iči na more da ču svako malo stajat po staroj cesti pa malo photosesion s sp-om u prirodi i tak.cilj mi je guštat u putu a ne što prije stiči.moje mišljenje ak je sve u redu sa skutom i ak ga nebuš šarafio ko manijak nema zašto ne izdržat.ljudi su s nakitanim cvajama išli na more pa zašto nebi i ti.

--- Kraj citata ---

jebenti, a nema ni godina dana da san presta pušiti..hehe

ma nije ni mene briga za brzinu. put o kojem sam govorio je zadar-split a to ni autom ne prođem ispod tri ure vožnje.

fala ti ( i ostalima ) na odgovorima.
dali ste mi kuraja, čini se da pothvat nije ekstreman.

dino_180:
počni pušit..jer inače ništa od stajanja.šalim se.samo ga ljepo vozi i pazi.ak se ja usudim napravit 500km sa svojim zašto ti nebi sa svojim.sretan put!!

Aerox007:

--- Citat: dino_180 - 23 Srpanj, 2010, 15:42:25 ---počni pušit..jer inače ništa od stajanja.šalim se.samo ga ljepo vozi i pazi.ak se ja usudim napravit 500km sa svojim zašto ti nebi sa svojim.sretan put!!

--- Kraj citata ---

na netreba pocet pusit, sam prije polaska pojedi pola kile soli i svakih 50km ces stajat :icon_tongue:

dino_180:

--- Citat: Aerox007 - 23 Srpanj, 2010, 15:47:55 ---na netreba pocet pusit, sam prije polaska pojedi pola kile soli i svakih 50km ces stajat :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
  :laughing4: :laughing4: :laughing4: :cugaa: :puke:

zL!Ko:

--- Citat: dino_180 - 23 Srpanj, 2010, 15:00:27 ---mora izdržat.ja sad za tjedan dva s svojim sp-om idem crikva-zadar-split.pa bumo vidli kak bu to završilo.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

javi se kad budes u ck, ako ti se da  :occasion14:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju