Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (19/23) > >>

GENERALATX:
 :o

Drnda:
taj skuter sam kupio sa 11 tisuca km u 11 mjesecu 2008 godine, napravio sam oko 10 tisuca km mozda do ljeta, prodao sam ga u 9 mjesecu 2009 godine sa 26 tisuca km na satu, a napravio je oko 40 ukupno (skinut je sat bio jako dugo jer je bio drag volan)
uglavnom, to mi je bilo jedino prijevozno sredstvo jer nisam imao auta, a obaveza sam imao ogromno... nije nista cudno jer sam samo za u polje uzeo ladu novu i u godinu i pol sam napravio 63 tisuce km s njome.. meni kad je ljeti sezona za lubenice ili zimi za mandarine ja napravim dnevno po 300-400 km bez problema nekih.. dnevno trosis 200 kn minimalno za gorivo samo....
a ti si skolarac i uz skolu koja ti oduzima veliki dio dana i obaveze koje idu uz skolu nemozes toliko napraviti sigurno....

Kamba:
Upravo tako!

Cobra:
Kymco skuteri su iznenađujuće dobri iako ih se gazi,ja imam Kymco super 8 2t isto zracno hladjenje i dok sam radio za ožujsko radio sam na dan po 250+km mislim da sam dosadio ovima na benziskoj  :glasses9:

benjamin_hawk:
ajd kaldimo se ja i ti po skutere da sam napravio 16tkm za 6mj lijepo kazem ja neam obaveze pare nisu moje i pored skole imam cijeli dan za vozanje nit ucim nit ista i kak nebi mogao prec toliko meni bude po danu dosadno ja odem u bijeljinu,srebrenik,doboj cisto nako iz stosa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju