Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (18/23) > >>

animatrix:
@kamba, stvarno 15k si napravio u tako kratkom roku?
meni je prosjek znao biti oko 1000km mjesecno, svako malo Vu-Os i djiranje po osijeku iz dosade, prosjecni djir bi mi bio kojih 30km po gradu

Drnda:
najvise sto sam napravio je bilo 2009 godine u ljeto. nekih 12 i pol tisuca km u 3 mjeseca...
ali svaki dan sam isao u 4 s njim raditi, pa oko podne kuci, pa na more, pa bi se tamo izvozao svugdje, pa na pice, pa van gdje nas luda glava odnese.. uglavnom dnevno bi bilo preko 200 kilometara cesto... poslije sam se smirio.. danas ako napravim 50 km dnevno super sam...

Kamba:
Eto ja sam skoro kao i Drnda dugačke rute imao! No moj je bio Pure jet pa se isplatilo vozikat sa 2.3 litre na 100 km!

Drnda:
pa super.. meni je tada trosio oko 3 litre, ali svejedno benga je i tada bila preko 10 kn pa je bilo skupo jako...

benjamin_hawk:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Lipanj, 2011, 00:14:25 ---najvise sto sam napravio je bilo 2009 godine u ljeto. nekih 12 i pol tisuca km u 3 mjeseca...
ali svaki dan sam isao u 4 s njim raditi, pa oko podne kuci, pa na more, pa bi se tamo izvozao svugdje, pa na pice, pa van gdje nas luda glava odnese.. uglavnom dnevno bi bilo preko 200 kilometara cesto... poslije sam se smirio.. danas ako napravim 50 km dnevno super sam...

--- Kraj citata ---
i sad ja navodno lazem  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju